Οι «Γεύσεις Πρέβεζας Αρετή» ήταν ανάμεσα στους παραγωγούς που ξεχώρισαν στην έκθεση που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία από 23 ως 25 Ιουνίου στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο ανοιχτών εκδηλώσεων έκτασης 3.500 τ.μ. στο κέντρο της πόλης, στην Wittelsbacherplatz.
Στόχος της Culinary Summer Festival 2017 – Food & Wine Live Show ήταν η παρουσίαση ελληνοκυπριακών τροφίμων και ποτών, τα οποία είναι αποκλειστικά ελληνικής και κυπριακής προέλευσης συνολικά 150 παραγωγών από την μικρομεσαία παραγωγή και από εταιρίες μη βιομηχανοποιημένης δυναμικής.
Στο φεστιβάλ, συμμετείχε για πρώτη φορά η Περιφέρεια Ηπείρου, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της για προώθηση των Ηπειρωτικών προϊόντων σε στοχευμένες αγορές του εξωτερικού και στην αποστολή της Περιφέρειας συμμετείχαν παραγωγοί από τις τέσσερις περιφερειακές ενότητες οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα προβολής και πώλησης των προϊόντων τους και επαφής με εκπροσώπους επιχειρήσεων του λιανικού και χονδρικού εμπορίου.
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης τα μοναδικά προϊόντα «Γεύσεις Πρέβεζας ΑΡΕΤΗ» επιλέχθηκαν από διάσημους chef για να παρασκευαστούν γευστικότατα πιάτα, ενώ πολλοί ήταν οι επισκέπτες που ενθουσιάστηκαν από τα υπέροχα γλυκά κουταλιού, τις σάλτσες, τις μαρμελάδες και το τουρσί που παράγει η Αρετή.