Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 22 Ιουλίου 2017 20:47

«Πράσινος διαγωνισμός» atpreveza.gr: Κερδίστε δύο βιβλία «Κάθε μέρα σ' αγαπώ πιο πολύ»

Το atpreveza.gr σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε δύο βιβλία «Κάθε μέρα σ' αγαπώ πιο πολύ» του συγγραφέα Άγγελου Σκλαβουνάκη, που αφορούν τον Παναθηναϊκό.

Στείλτε e-mail με την ένδειξη ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, επώνυμο και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι και τις 31 Ιουλίου (5μ.μ.) και πάρτε μέρος στην κλήρωση.

Μια ξεχωριστή έκδοση για τον Παναθηναϊκό σε ένα «παιχνίδι» με το χρόνο και τις ημερομηνίες και μια προσπάθεια συλλογής στοιχείων γύρω από τον «Σύλλογο μεγάλο».

Είναι ένα παναθηναϊκό «ταξίδι στο χρόνο» με τα σημαντικότερα γεγονότα που σημάδεψαν το Σύλλογο από τις 3 Φεβρουαρίου 1908 τακτοποιημένα στην κάθε ημέρα του έτους μέσα σε 365 «χορταστικές» σελίδες.

Μπορεί κάποιος να βρει τίτλους, ιστορικές νίκες, «πράσινες» επετείους, γενέθλια, οπαδικές «παραστάσεις», μεγάλες προσωπικότητες του Παναθηναϊκού, άγνωστα περιστατικά και πολλά άλλα γεγονότα με επίκεντρο τον ΠΑΟ.

Το συγκεκριμένο χρονολόγιο που κυκλοφορεί από την Κάπα Εκδοτική θα κάνει τα «παιδιά της Λεωφόρου» να αγαπήσουν το «τριφύλλι» πιο πολύ, πιο πολύ, πιο πολύ… Για όσους είναι…άτυχοι στην κλήρωση … Το βιβλίο κυκλοφορεί σε όλα τα μεγάλα βιβλιοπωλεία και τιμάται στα 13 ευρώ .

Τα πιο κοντινά σημεία διάθεσης είναι στα public Αγρινίου: Αφών Παπαστράτου 3, T.K. 30100 και τηλ. 2641045664 και στα public Ιωαννίνων : Πυρσινέλλα 4 & Γ. Μελανίδη, T.K. 45221 και 2651070087

Ακόμα μπορούν να επικοινωνήσουν με την Κάπα Εκδοτική, Παπαρηγοπούλου 6, Τ.Κ. 12132 , Περιστέρι, 2106859273 και email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.