Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2017 19:26

Ματούλα-Ζαμάνη-Εισβολέας Live στην Πρέβεζα στις 17 Αυγούστου - Τα ονόματα των νικητών του διαγωνισμού για τις δωρεάν προσκλήσεις

Για πρώτη φορά η πόλη της Πρέβεζας φιλοξενεί τους δυο ταλαντούχους καλλιτέχνες μαζί για μια εντυπωσιακή βραδιά στο «Κηποθέατρο θέατρο Γιάννης Ρίτσος» την Πέμπτη 17 Αυγούστου (οι πόρτες ανοίγουν στις 8.30μ.μ.).

Οι TFR Productions έπειτα από μια σειρά επιτυχημένων διοργανώσεων live συναυλιών στο αγαπημένο τους μουσικό είδος το χιπ-χοπ, τολμούν σε συνεργασία με το Χρήστο Τσούτση ένα πρωτοποριακό πάντρεμα διαφορετικών ήχων και ειδών μουσικής φέρνοντας τους δυο ταλαντούχους καλλιτέχνες στην πόλη μας.

Εκεί λοιπόν που το χιπ-χοπ συναντά τις μελωδίες του Θανάση Παπακωνσταντίνου, τις διασκευές  της Ματούλας Ζαμάνη και το ρεμπέτικο κανείς δεν μπορεί να λείπει.

 

Οι νικητές του διαγωνισμού του atpreveza.gr που κερδίζουν από μία δωρεάν μονή πρόσκληση για τη συναυλία είναι: Χριστίνα Κ., Σπύρος Σ., Δήμητρα Τ. Οι νικητές έχουν ειδοποιηθεί τηλεφωνικά και θα παραλάβουν στην είσοδο τις προσκλήσεις τους.

 

Η προπώληση εισιτήριων έχει ξεκινήσει και γίνεται στο ουζερί ''Απαράδεκτοι'' στο κέντρο της πόλης, στο καφέ-μπαρ ''Τhe Lords House'', στο μπαρ "No name" και στο κατάστημα "Παπαγεωργίου φωτοτυπίες-φωτοαντίγραφα".

Τιμή προπώλησης εισιτηρίου 10 ευρώ

Τιμή εισιτηρίου πόρτας ήμερα συναυλίας 12 ευρώ.