Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018 15:00

«Αναστασίου»: Λύσεις ποιότητας και οικονομίας στη θέρμανση και τον κλιματισμό

Το κατάστημα «Αναστασίου» στο Φόρο της Πρέβεζας, από ενάρξεως της λειτουργίας του έχει «χτίσει» τη δική του σχέση εμπιστοσύνης με όσους έχουν επιλέξει τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων και λύσεων, που διαθέτει στον κλιματισμό, τη θέρμανση, τα φωτοβολταϊκά, τα ηλιακά συστήματα, τα υδραυλικά, τα aircondition και το αέριο, σε έναν εύκολα προσβάσιμο χώρο στο πιο κεντρικό σημείο της Πρέβεζας (Λ. Ιωαννίνων 2 και Σελευκείας στο Φόρο - Τηλ.: 2682181200 – email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Η επιχείρηση «Αναστασίου» δεν έχει επιλέξει να κινηθεί πάνω στην κλασική σχέση καταστήματος-αγοραστή, αλλά επιδιώκει να θέτει αυτή τη σχέση σε μία βάση συνεργασίας ανταποδοτική και για τις δύο πλευρές, εκμεταλλευόμενη το εξειδικευμένο προσωπικό της.

IMG 8735

Βασίζει τη φιλοσοφία της επιχείρησης στα εξής χαρακτηριστικά: ποιότητα-αξιοπιστία-συνεργασία-οικονομικές λύσεις και επιδιώκει να διευρύνει συνεχώς το δίκτυο επιλογών που προσφέρει στους πελάτες, με συνεργασίες που κάνει με ορισμένες από τις μεγαλύτερες εταιρείες του τομέα δραστηριότητάς της.

Παραθέτουμε μερικές από τις εταιρείες που συνεργάζεται το κατάστημα «Αναστασίου»:

 

Daikin Altherma – Τα παραδοσιακά συστήματα και οι λέβητες κεντρικής θέρμανσης έχουν υψηλό κόστος λειτουργίας και επιβαρύνουν ιδιαίτερα το περιβάλλον. Εξοικονομήστε χρήματα και ενέργεια.

daikin-logo

Αντλίες θερμότητας αέρα-νερού χαμηλών θερμοκρασιών.

Οι μονάδες Daikin Altherma χαμηλών θερμοκρασιών χρησιμοποιούν τεχνολογία αντλίας θερμότητας αέρα-νερού για να θερμάνουν, να δροσίσουν και να παράγουν ζεστό νερό με εξαιρετικά ενεργειακά αποδοτικό τρόπο.

Αντλίες θερμότητας αέρα-νερού υψηλών θερμοκρασιών

Αντικαταστήστε εύκολα το παλιό σας σύστημα θέρμανσης και ζεστού νερού με την ενεργειακά αποδοτική μας αντλία θερμότητας υψηλών θερμοκρασιών Daikin Altherma.

Αντλίες θερμότητας αέρα-αέρα

Οι αντλίες θερμότητας αέρα-αέρα της Daikin χρησιμοποιούν ανανεώσιμη πηγή ενέργειας από τον εξωτερικό αέρα για αποδοτική θέρμανση και ψύξη του σπιτιού σας.

Λέβητες συμπύκνωσης πετρελαίου

Η Daikin παρέχει τον πιο αποδοτικό λέβητα πετρελαίου, με χρήση πρωτοποριακής τεχνολογίας συμπύκνωσης για τη θέρμανση και την παροχή ζεστού νερού στο σπίτι σας.

Λέβητες συμπύκνωσης αερίου

Οι λέβητες συμπύκνωσης αερίου της Daikin είναι ενεργειακά αποδοτικοί και εύκολοι στην εγκατάσταση, πράγματα που τους καθιστούν ιδανικούς για ανακαινίσεις και αντικατάσταση παραδοσιακών λεβήτων αερίου.

 

Αφυγραντήρες – Inventor

premium front

Η ολοκληρωμένη έξυπνη σειρά αφυγραντήρων Inventor, παρέχει τις λύσεις για οποιοδήποτε πρόβλημα υγρασίας στο χώρο σας. Οι έξυπνοι αφυγραντήρες Inventor, μπορούν να ικανοποιήσουν και τις πιο απαιτητικές ανάγκες χαρίζοντας ένα υγιεινό και καθαρό περιβάλλον, απαλλαγμένο από υγρασία.

 

Θερμαντικά σώματα KERMI

heating-radiators

Αναζητώντας θερμαντικά σώματα υψηλής ποιότητας, πιστοποιημένων αποδόσεων, ευρωπαϊκής κατασκευής αλλά και μεγάλης αντοχής στο χρόνο, o οίκος γερμανικός οίκος KERMI είναι η ιδανική λύση.

Τα θερμαντικά σώματα του οίκου KERMI Γερμανίας διαθέτουν την τεχνολογία X2 που επιτρέπει την σειριακή λειτουργία των θερμαντικών πλακών του σώματος. Με τον τρόπο αυτό τα θερμαντικά σώματα επιτυγχάνουν 25% ταχύτερη άνοδο θερμοκρασίας, μέχρι και 100% περισσότερη ακτινοβολία αλλά και μείωση μέχρι και 40% των απωλειών σε εξωτερικά δομικά στοιχεία. Ο συνδυασμός όλων αυτών των πλεονεκτημάτων της τεχνολογίας Χ2 οδηγεί σε εξοικονόμηση καυσίμου μέχρι και 11% έναντι των συμβατικών θερμαντικών σωμάτων.

Επιπρόσθετα η τεχνολογία Χ2 επιτρέπει στα θερμαντικά σώματα να συνεργάζονται άριστα με αντλίες θερμότητας για θέρμανση χώρων. Λόγω της τεχνολογίας Χ2 η εμπρόσθια θερμαντική πλάκα παραμένει θερμότερη της οπίσθιας αποδίδοντας περισσότερη ακτινοβολία. Έτσι με τις ίδιες θερμοκρασίες προσαγωγής-επιστροφής έχουμε μεγαλύτερη αίσθηση άνεσης.

 

Ηλιακός Θερμοσίφωνας Calpak Mark 4 – Υψηλή απόδοση και αντοχή για πραγματική οικονομία

right 160_2_1_back

Θέλετε τον Mark 4 ειδικά εάν:

σας ενδιαφέρει τόσο η απόδοση όσο και η αισθητική σε ότι αγοράζετε

επιθυμείτε έναν ηλιακό που πραγματικά να αντέχει στο χρόνο

θέλετε το χαμηλότερο δυνατό κόστος για κάθε ζεστό μπάνιο που κάνετε

Ο Ηλιακός Θερμοσίφωνας είναι η πιο διαδεδομένη εφαρμογή για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης με την αξιοποίηση της ηλιακής ενέργειας. Οι βασικότεροι λόγοι της επιτυχίας του ηλιακού θερμοσίφωνα στην παγκόσμια αγορά είναι το χαμηλό του κόστος, η γρήγορη απόσβεσή του, η εύκολη εγκατάσταση και η αξιόπιστη λειτουργία του. Τα βασικά μέρη ενός ηλιακού θερμοσίφωνα είναι η δεξαμενή και ο ηλιακός συλλέκτης. Η καλή απόδοση του συστήματος εξαρτάται κυρίως από την τεχνολογία του συλλέκτη που παράγει τη θερμική ενέργεια. Η ποιότητα της δεξαμενής, όπου γίνεται η προσωρινή αποθήκευση του ζεστού νερού χρήσης, είναι επίσης σημαντική, αφενός για τη μακροζωία του συστήματος και αφετέρου για την διατήρηση του ζεστού νερού καθ'όλη τη διάρκεια της νύχτας.