Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2012 16:57

Διχάζει το αλιευτικό καταφύγιο στον Παντοκράτορα

Ο Πρεβεζάνικος λαός έχει μοιρασμένη άποψη, αναφορικά με την κατασκευή του αλιευτικού καταφυγίου στον Παντοκράτορα. Είναι κάτι που επισημάναμε μέσω του www.atpreveza.gr με εκτενές ρεπορτάζ και καταγράφηκε και από τη «μαραθώνια» συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας προ εβδομάδων, όπου παρουσιάστηκαν όλες οι απόψεις.

Το ίδιο κλίμα προκύπτει και από τη δημοσκόπηση της ιστοσελίδας μας από τις 14 Σεπτεμβρίου, μέχρι και σήμερα. Σε 213 ψήφους αναγνωστών μας, οι 76 είναι υπέρ του έργου (ποσοστό 35,7%), γιατί το θεωρούν έργο ανάπτυξης, οι 53 (ποσοστό 24,9%) είναι υπέρ του έργου, ωστόσο επισημαίνουν πως πρέπει να προσεχθεί πολύ το περιβάλλον. Οι 52 (24,4%) είναι κατά του έργου, καθώς θεωρούν πως θα προκαλέσει καταστροφή στο περιβάλλον και οι 32 (15%), είναι κατά του έργου, καθώς δεν θέλουν να αλλάξει καθόλου η περιοχή.

Όσοι πιστεύουν πως πρέπει να γίνει το έργο, φαίνεται πως είναι περισσότεροι, αν και το συνολικό ποσοστό όσων εναντιώνονται στο έργο, μόνο αμελητέο δεν είναι.

Να σημειώσουμε πως η δημοσκόπησή μας δεν έχει ποιοτικά χαρακτηριστικά, αλλά αναμφίβολα μαρτυρά μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα.