Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018 17:05

«Αναστασίου»: Λύσεις ποιότητας και τεχνικές συμβουλές για τον κατάλληλο αφυγραντήρα

Το κατάστημα «Αναστασίου» στο Φόρο της Πρέβεζας, από ενάρξεως της λειτουργίας του έχει «χτίσει» τη δική του σχέση εμπιστοσύνης με όσους έχουν επιλέξει τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων και λύσεων, που διαθέτει στον κλιματισμό, τη θέρμανση, τα φωτοβολταϊκά, τα ηλιακά συστήματα, τα υδραυλικά, τα aircondition και το αέριο, σε έναν εύκολα προσβάσιμο χώρο στο πιο κεντρικό σημείο της Πρέβεζας (Λ. Ιωαννίνων 2 και Σελευκείας στο Φόρο - Τηλ.: 2682181200 – email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Η επιχείρηση «Αναστασίου» δεν έχει επιλέξει να κινηθεί πάνω στην κλασική σχέση καταστήματος-αγοραστή, αλλά επιδιώκει να θέτει αυτή τη σχέση σε μία βάση συνεργασίας ανταποδοτική και για τις δύο πλευρές, εκμεταλλευόμενη το εξειδικευμένο προσωπικό της.

premium front

Βασίζει τη φιλοσοφία της επιχείρησης στα εξής χαρακτηριστικά: ποιότητα-αξιοπιστία-συνεργασία-οικονομικές λύσεις και επιδιώκει να διευρύνει συνεχώς το δίκτυο επιλογών που προσφέρει στους πελάτες, με συνεργασίες που κάνει με ορισμένες από τις μεγαλύτερες εταιρείες του τομέα δραστηριότητάς της.

Στο πλαίσιο αυτό το κατάστημα "Αναστασίου" ειδικεύεται στους αφυγραντήρες:

Αφυγραντήρες – Inventor

Η ολοκληρωμένη έξυπνη σειρά αφυγραντήρων Inventor, παρέχει τις λύσεις για οποιοδήποτε πρόβλημα υγρασίας στο χώρο σας. Οι έξυπνοι αφυγραντήρες Inventor, μπορούν να ικανοποιήσουν και τις πιο απαιτητικές ανάγκες χαρίζοντας ένα υγιεινό και καθαρό περιβάλλον, απαλλαγμένο από υγρασία.