Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018 15:45

Κατάστημα “Αναστασίου” - Επιδότηση έως και 70% στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ' οίκον» - Όλες οι πληροφορίες

Το κατάστημα «Αναστασίου» στο Φόρο της Πρέβεζας, από ενάρξεως της λειτουργίας του έχει «χτίσει» τη δική του σχέση εμπιστοσύνης με όσους έχουν επιλέξει τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων και λύσεων, που διαθέτει στον κλιματισμό, τη θέρμανση, τα φωτοβολταϊκά, τα ηλιακά συστήματα, τα υδραυλικά, τα aircondition και το αέριο, σε έναν εύκολα προσβάσιμο χώρο στο πιο κεντρικό σημείο της Πρέβεζας (Λ. Ιωαννίνων 2 και Σελευκείας στο Φόρο - Τηλ.: 2682181200 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Επιπλέον το κατάστημα “Αναστασίου”, με το εξειδικευμένο προσωπικό που διαθέτει, παρέχει όλες της χρηστικές συμβουλές για το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ' οίκον», το οποίο υπό προϋποθέσεις παρέχει οικονομικά κίνητρα στα ελληνικά νοικοκυριά, προκειμένου να αναβαθμίσουν ενεργειακά το ακίνητό τους, προβαίνοντας σε συγκεκριμένες και επιλέξιμες μετατροπές, κατόπιν επιθεώρησης από ειδικό ενεργειακό επιθεωρητή.

690 3fd00a2a-d0e1-4de9-b549-abd72a6b83d5

Μάθετε τα κριτήρια για τις επιλέξιμες κατοικίες, τις προϋποθέσεις, κατηγορίες ωφελούμενων, την επιλεξιμότητα των δαπανών και επωφεληθείτε οικονομικά.

 

Επικοινωνήστε με το προσωπικό του καταστήματος και κερδίστε επιδότηση έως και 70%.

 

(Λ. Ιωαννίνων 2 και Σελευκείας στο Φόρο - Τηλ.: 2682181200 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).