Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 06 Μαρτίου 2018 12:40

Η εταιρεία Il Mondo - Δ. ΣΙΟΥΤΑΣ & ΣΙΑ Ε.Π.Ε. «ταξιδεύει» στο εξωτερικό το θαλάσσιο «πλούτο» της Πρέβεζας

Σε εποχές που τόσο οι επιχειρήσεις, όσο και ολόκληρες περιοχές ψάχνουν τα συγκριτικά τους πλεονεκτήματα στις αγορές, για την ανάπτυξη και την πετυχημένη παρουσία τους στις διάφορες οικονομίες του κόσμου, η εταιρεία Il Mondo - Δ. ΣΙΟΥΤΑΣ & ΣΙΑ Ε.Π.Ε με εγκαταστάσεις στη Βιομηχανική Περιοχή της Πρέβεζας, «ταξιδεύει» στην Ελλάδα και το εξωτερικό το θαλάσσιο «πλούτο» της Πρέβεζας, ανάγοντας προϊόντα όπως το αυγοτάραχο και το φρέσκο ψάρι, σε προϊόντα με ζήτηση στις εγχώριες και διεθνείς αγορές, ενώ παράλληλα διαφημίζει τουριστικά τη γαστρονομία του Νομού και της ευρύτερης περιοχής.

Με εξαγωγές σε Βουλγαρία, Αλβανία, Σκόπια και Ρουμανία, η εταιρεία Il Mondo - Δ. ΣΙΟΥΤΑΣ & ΣΙΑ Ε.Π.Ε., διεκδικεί δυναμικά τον επιχειρηματικό της ρόλο.

«Οι εγκαταστάσεις που βρισκόμαστε τώρα είναι πλήρως πιστοποιημένες, με όλες τις εγκρίσεις από τα συναρμόδια Υπουργεία, σε ό,τι αφορά τη συσκευασία, την ψύξη και την κατάψυξη αλιευτικών προϊόντων. Έχουμε πιστοποιηθεί από διεθνείς φορείς με όλες τις διαδικασίες κατά ISO", αναφέρει ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Δημήτρης Σιούτας, ενώ επιπλέον περιγράφει αναλυτικά λεπτομέρειες της παραγωγικής διαδικασίας.

Επισκεφθείτε ΕΔΩ την ιστοσελίδα της εταιρείας.