Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018 15:08

Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης “Donald”: Με τον ΠΑΣ Πρέβεζα στη Γ' Εθνική...

To δίκτυο καταστημάτων (εργαστήριο μπουγάτσας, ζαχαροπλαστείο, φούρνος, πρατήριο άρτου) “Donald”, έχει οργανώσει εδώ και χρόνια ένα πρότυπο Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, βασισμένο σε μία αρχή της ίδιας της ζωής που επιβραβεύει όποιον προσφέρει στην κοινωνία. Μία αρχή που διδάσκεται από την ίδια τη ζωή και είναι στάση ζωής!

27b4275cdf67fac8ef7af010ec180724 XL

Στο πλαίσιο αυτό, εκτός από τα όποια ανταποδοτικά οφέλη μίας χορηγίας, τουλάχιστον σε επίπεδο επικοινωνίας και marketing, τα καταστήματα “Donald” επιλέγουν να στηρίξουν τα αθλητικά σωματεία της περιοχής, με βάση μία ξεχωριστή φιλοσοφία και οπτική γύρω από την κοινωνική ευθύνη μίας επιχείρησης.

Τη σεζόν 2017-2018, τα καταστήματα “Donald” είναι ο ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ του ιστορικού ΠΑΣ Πρέβεζα και το λογότυπο της επιχείρησης κοσμεί τη βασική φανέλα του συλλόγου. Η σχέση εμπιστοσύνης με τον ΠΑΣ Πρέβεζα διαρκεί πάνω από πέντε χρόνια και τη φετινή αγωνιστική περίοδο ευχόμαστε να “περπατήσουμε” με τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ στη Γ' Εθνική Κατηγορία, πανηγυρίζοντας το πρωτάθλημα και την άνοδο.

donald 1

Donald στην Πρέβεζα σημαίνει αθλητισμός!