Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 11 Απριλίου 2018 14:52

Το “αστειάκι” του Υπουργού με το “όπως λέμε στην Πρέβεζα” έχει τραβήξει αρκετά...

Αρκετές φορές ο Υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος κατάγεται από την πόλη της Πρέβεζας, χρησιμοποιεί ως αστείο, κάνοντας χιούμορ, φράσεις και όρους management ή οικονομικών στα αγγλικά, που συνοδεύονται με το “αστειάκι”: “όπως λέμε και στην Πρέβεζα”.

Αυτή τη φορά το νέο “χτύπημα” ήρθε σε συνέντευξή του στην “Εφημερίδα των Συντακτών”, όπου ανέφερε: “Περιγράφουμε μέσα στο αναπτυξιακό σχέδιο τα πράγματα που θέλουμε να κάνουμε, τις μεταρρυθμίσεις που θέλουμε να συνεχίσουμε, τις νέες μεταρρυθμίσεις που προγραμματίζουμε σε συνδυασμό με κοινωνικές παρεμβάσεις, έτσι ώστε να είναι όλη η κοινωνία -όπως λέμε στην Πρέβεζα- on board! Να είναι συμμέτοχος”.

Εντάξει! Καλό το χιούμορ, καλό το αστειάκι και ο αυτοσαρκασμός, αλλά σε αυτή την πόλη και άνθρωποι με καλές γνώσεις στα οικονομικά και το management υπάρχουν και με τέτοιους όρους μπορούν να μιλήσουν, χωρίς να νομίζει κάποιος πως είναι... μεθυσμένοι και άνθρωποι με εξαιρετική γνώση στην αγγλική γλώσσα υπάρχουν. Και σίγουρα δεν υπάρχουν μόνο τύποι που κάθονται στα καφενεία και σπάνε πλάκα...

Και σίγουρα δεν είμαστε και πολύ... low level άνθρωποι που λέμε και στην Πρέβεζα...

Την εξαιρετικά χρήσιμη πάντως συνέντευξη του Υπουργού Οικονομικών, μπορείτε να τη διαβάσετε αναλυτικά ΕΔΩ.

 

Π.Τ.