Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018 11:13

Casa di Mais στην Πρέβεζα: Άνεση και αισθητική στο έπιπλο

Όπως ένα μπουκάλι παλιό κρασί, φτιαγμένο με οικογενειακό μεράκι έχει τη δική του ξεχωριστή ποιότητα, έτσι και η οικογενειακή παράδοση της εταιρείας Casa di Mais στην πόλη της Πρέβεζας, δίνει άνεση, αισθητική και ποιότητα σε ό,τι έχει να κάνει με το έπιπλο και τον εξοπλισμό επαγγελματικού χώρου.

IMG 4151

Η Casa di Mais είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, που παράγει η ίδια τα προϊόντα που εκτίθενται στο κατάστημα της Λ. Ιωαννίνων (το σκελετό, το στρώμα, τα υφάσματα) με μοντέρνο ή κλασικό στιλ και με προσεκτικό σχεδιασμό.

DSC 0225

Το design και η λεπτομέρεια είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα των προϊόντων της εταιρείας και μία επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο της, μπορεί εύκολα να σας πείσει.

IMG 4170

Έπιπλα, σαλόνια, συνθέσεις, κρεβατοκάμαρες, τραπεζαρίες, ταπετσαρίες παντός τύπου, σχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται σε διαφορετικές ανάγκες και απαιτήσεις, συνδυάζουν μοναδικά απλότητα και στυλ, στις πλέον οικονομικές τιμές της αγοράς.

DSC 0273

Προσφορές για ξενοδοχεία και καφετέριες

Η Casa di Mais αναλαμβάνει επίσης ανακαινίσεις ξενοδοχειακών μονάδων, cafe' και αιθουσών αναψυχής, προσφέροντας ειδικά πακέτα προσφορών στους επαγγελματίες της περιοχής μας.

IMG 4144

Δώστε στην επιχείρησή σας διαφορετικό στυλ, δημιουργώντας σε συνεργασία με την εταιρεία, μοναδικές διακοσμητικές συνθέσεις, που θα χαρίσουν ξεχωριστό χρώμα στο χώρο δουλειάς σας.

DSC 0320

Ειδικές τιμές για φοιτητές

Για τους φοιτητές η Casa di Mais έχει διαμορφώσει πακέτα προσφορών με ειδικές τιμές, λαμβάνοντας υπ' όψη την οικονομική συγκυρία και τις ανάγκες μιας οικογένειας που ένα μέλος της σπουδάζει σε άλλη πόλη.

DSC 0197

Κάθε έπιπλο της Casa di Mais είναι προϊόν μιας μεγάλης κοινής προσπάθειας, φτιαγμένο με πολλή αγάπη και αφοσίωση.

Σας περιμένουμε...

DSC 0271

Casa di Mais

Λ. Ιωαννίνων 31, Πρέβεζα

2682303112, 6934706955

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Έκθεση εικόνων