Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 06 Δεκεμβρίου 2012 02:54

Στροφή στα... παραδοσιακά είδη θέρμανσης στην Πρέβεζα

Πετρέλαιο... τέλος! Η οικονομική κρίση και τα πρωτοφανή για τη χώρα μας μέτρα λιτότητας, έχουν οδηγήσει τους κατοίκους του Νομού Πρέβεζας, σε εναλλακτικούς τρόπους θέρμανσης. Αερόθερμες Σόμπες Pellet, προσελκύουν πλέον το ενδιαφέρον των πολιτών, καθώς θεωρούνται πιο οικονομική λύση.

Και δεν είναι οι μόνες. Οι παραγγελίες για καυσόξυλα αυξάνονται μέρα με την ημέρα, καθώς το κρύο φαίνεται να κάνει πιο αισθητή την παρουσία του και τα τζάκια παίρνουν κυριολεκτικά... φωτιά.

Επικοινωνήσαμε με τον ιδιοκτήτη της εταιρία «Katsanos Energy» κ. Θανάση Κάτσανο, ο οποίος μας ανέφερε: «Είναι αλήθεια πως με την αύξηση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης και την γενικότερη οικονομική κρίση, ο καταναλωτής στρέφεται σε εναλλακτικούς τρόπους θέρμανσης. Το ενδιαφέρον που δείχνουν όσοι επισκέπτονται το κατάστημά μας είναι μεγάλο και φαίνεται πως αρχίζει να δημιουργείται μια σχετική τάση και στην Πρέβεζα.

Είναι λογικό πάντως κάτι τέτοιο, γιατί ο καταναλωτής μπορεί να πετύχει υψηλή ποιότητα στην θέρμανσή του και χωρίς πετρέλαιο και μάλιστα να το πετύχει και πιο οικονομικά».