Η Γωγώ Δελογιάννη κατάγεται από δυο μικρά χωριά, το Νέο Ηραίο Άργους και το Ριζοβούνι Πρεβέζης. Σπούδασε στη Νομική Σχολή της Κομοτηνής και εργάστηκε ως νομικός περίπου 8 χρόνια ώσπου αποφάσισε την μεγάλη αλλαγή στην ζωή της. Έκτοτε και εδώ και 4 χρόνια μαγειρεύει επαγγελματικά και ζει από αυτό. Της αρέσει να μαγειρεύει για όλους με τον ίδιο τρόπο που θα το έκανε για τους αγαπημένους της. Ετοιμάζει το φαγητό που μπορεί κανείς να φάει μια Κυριακή σε ένα αγαπημένο τραπέζι, το φαγητό που θα θέλαμε να γευτούμε μετά από μια δύσκολη μέρα.