Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 26 Δεκεμβρίου 2012 19:17

Πρωτοβουλία αλληλεγγύης από το ουζερί: «Οι Απαράδεκτοι»

Πρωτοβουλία αλληλεγγύης ανέλαβαν οι ιδιοκτήτες του ουζερί «Οι Απαράδεκτοι» στο ιστορικό κέντρο της Πρέβεζας, ξεκινώντας μια προσπάθεια να συγκεντρώσουν ρούχα, φάρμακα και φαγητό για συμπολίτες μας που βρίσκονται σε πολύ μεγάλη ανάγκη.

Με σχετικό κείμενο που απέστειλαν στην ιστοσελίδα μας ενημερώνουν:

«Στις δύσκολες μέρες που όλοι περνάμε, κάποιοι συνάνθρωποί μας έχουν πολύ μεγαλύτερη ανάγκη απο εμάς και χρειάζονται την βοήθειά μας!

Μην μπορώντας να τους βοηθήσουμε οικονομικά, αποφασίσαμε σαν μαγαζί να ζητήσουμε την βοήθεια όλων σας. Αποφασίσαμε λοιπόν έως και την Πρωτοχρονιά να κάνουμε μια κίνηση ανθρωπιάς. Ζητάμε λοιπόν από όλους τις συγκεκριμένες μέρες να συνεισφέρετε όπως μπορεί ο καθένας, φέρνοντας στο μαγαζί ο καθένας ό,τι μπορεί (ρούχα, φάρμακα, φαγητό), έτσι ώστε να συγκεντρωθούν κάποια πράγματα και εμείς με την σειρά μας να τα διαθέσουμε σε ανθρώπους που πραγματικά τα έχουν ανάγκη!

Από τη συγκεκριμένη κίνηση είναι πασιφανές πως εμείς δεν θα κερδίσουμε τίποτα. Απεναντίας κάποιοι άλλοι θα κερδίσουν πολλά. Ποντάρουμε στην αγάπη και την μεγαλοψυχία σας. Ευχαριστούμε προκαταβολικά».