Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2019 14:09

Στο προσκήνιο η επική “γκάφα” του Δήμου με το Μουσείο Ζογγολόπουλου στην Καμαρίνα – Αναλαμβάνει “δράση” το “ΔΙΑΖΩΜΑ”;

Ήταν ένα ζήτημα το οποίο είχε αναδείξει το atpreveza.gr με μία σειρά ρεπορτάζ (δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ), ασκώντας κριτική στη δημοτική αρχή του Χρήστου Μπαΐλη.

Το Μουσείο του Μνημείου Ζαλόγγου του Γεωργίου Ζογγολόπουλου, το οποίο θα στεγαζόταν στην Καμαρίνα, λόγω της επί σειράς ετών κωλυσιεργίας του Δήμου Πρέβεζας παρέμεινε... όνειρο απατηλό.

Τις ευθύνες για το αδιέξοδο που προέκυψε επέρριψαν στην τέως δημοτική αρχή και ειδικότερα στον τότε Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Βαγγέλη Γιαννουλάτο, πολίτες κατά τη διάρκεια της συνέλευσης κατοίκων στην Καμαρίνα πριν από λίγες ημέρες παρουσία του Δημάρχου Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου.

Το ζήτημα είναι αν η νυν δημοτική αρχή θα λάβει πρωτοβουλίες για να πάρει επιτέλους το όραμα για το Μουσείο σάρκα και οστά στο κτίριο του παλιού δημοτικού σχολείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες το σωματείο “ΔΙΑΖΩΜΑ” σε συνεργασία με την Π.Ε. Πρέβεζας, βλέπει με καλό μάτι το να αναλάβει δράση για να υλοποιήσει το σχετικό έργο, συνδέοντας Κασσώπη και Ζάλογγο. Στο σχετικό σενάριο έχουμε αναφερθεί και παλαιότερα στο atpreveza.gr (δείτε ΕΔΩ).