Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020 12:46

Αλλαγές σε πόστα στο Δήμο Πρέβεζας φέρνουν μίνι-αναστάτωση στο υπαλληλικό προσωπικό του Δημαρχείου...

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος έχει εξαγγείλει εδώ και αρκετές εβδομάδες αλλαγές στο οργανόγραμμα του Δήμου, με σκοπό τη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα της λειτουργίας του.

Στο πλαίσιο αυτό “έκοψε” από τη θέση του Προϊσταμένου του Αυτοτελούς Τμήματος Προγραμματισμού Οργάνωσης και Πληροφορικής, τον επί σειρά ετών προϊστάμενο Γιώργο Σακκά (κατηγορίας/κλάδου ΠΕ Γεωπόνων) τοποθετώντας τον στο Τμήμα Υδραυλικών και Εγγειοβελτικών Έργων.

Θέση αναπληρώτριας προϊσταμένης αναλαμβάνει υπάλληλος κατηγορίας/κλάδου ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών, μέχρι την επιλογή Προϊσταμένων από το Υπηρεσιακό Συμβούλιο.

Σε ένα ευρύτερο σχήμα στον Προγραμματισμό θα συμμετέχουν επίσης και οι προϊστάμενοι των τμημάτων των τεχνικών υπηρεσιών και της αγροτικής ανάπτυξης κ.α. σε μία λογική καλύτερου συντονισμού ενός τμήματος αιχμής για κάθε Δήμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες παρόμοιες αλλαγές έχει κάνει και αναμένεται να κάνει μερικές ακόμη ο Δήμαρχος και σε άλλες υπηρεσίες, με αποτέλεσμα να υπάρχει μία μίνι-αναστάτωση στο υπαλληλικό προσωπικό του Δημαρχείου, αναφορικά με τα κριτήρια, με τα οποία θα επιλεγούν οι εκάστοτε μετακινήσεις..

Δύσκολη “εξίσωση” η συγκεκριμένη για το νέο Δήμαρχο, καθώς χωρίς “καλή χημεία” υπαλλήλων και ηγεσίας δύσκολα προχωρά κάτι σε ένα Δήμο, σε μία διαδικασία όπως είναι οι μετακινήσεις που πρέπει να αποδείξει η ηγεσία πως θα κινηθεί με δίκαιο και ορθολογικό τρόπο και όχι... κατά το δοκούν.