Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 09 Απριλίου 2020 22:53

Παραχώρηση αυτοκινήτου στο Δήμο Πρέβεζας μόνο για ένα μήνα;

Πριν από λίγες ημέρες ο Δήμος Πρέβεζας ανακοίνωνε μέσω δελτίου Τύπου πως παρέλαβε από εταιρεία αυτοκινήτων, στο πλαίσιο πρωτοβουλίας του Υπουργείου Εσωτερικών και της ΚΕΔΕ, ένα όχημα με σκοπό την κάλυψη μέρους των απαιτούμενων αναγκών μετακίνησης για το “Βοήθεια στο Σπίτι”.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος μάλιστα ευχαρίστησε θερμά την εταιρεία για την ευαισθησία που επέδειξε στο αίτημα της Κ.Ε.Δ.Ε, υπογραμμίζοντας ότι η χρήση του αυτοκινήτου θα ενισχύσει σημαντικά τη δομή “Βοήθεια στο Σπίτι” του Δήμου Πρέβεζας και μέσω αυτής τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και κυρίως τους ηλικιωμένους και ανήμπορους συμπολίτες μας.

Μέχρι εδώ καλά. Ωστόσο στην σχετική απόφαση αποδοχής της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Πρέβεζας αναφέρεται: “Η οικονομική επιτροπή αποδέχεται την παραχώρηση ενός επιβατικού οχήματος άνευ ανταλλάγματος, από την ...., για την κάλυψη των αυξανόμενων αναγκών μετακίνησης του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, για το χρονικό διάστημα από 30/3/2020 έως 30/04/2020.

Σημαντική λεπτομέρεια για να παραλείπεται στο σχετικό δελτίο Τύπου, έτσι δεν είναι, εφόσον τελικά δεν παραταθεί πέραν της 30ής Απριλίου η παραχώρηση.