Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 03 Μαρτίου 2013 02:51

Το ταπεράκι, ο Δημήτρης Τσουμάνης και το γεύμα της ΝΔ…

Ένα «ζουμερό» παρασκήνιο με πρωταγωνιστή τον βουλευτή Πρέβεζας της ΝΔ, Δημήτρη Τσουμάνη, αποκάλυψε η στήλη «Βηματοδότης» της εφημερίδας «Το Βήμα».

Το σχόλιο του συντάκτη αναφέρει:

«Όταν σε προσκαλούν για φαγητό και εσύ φέρνεις μαζί το δικό σου, ε τότε δεν είναι δείπνο, αλλά ... πικνίκ. Ο βουλευτής Πρέβεζας της ΝΔ κ. Δημ. Τσουμάνης έφερε ένα ταπεράκι γαρίδες στο δείπνο που παρέθεσε ο πρωθυπουργός κ. Αντ. Σαμαράς, την Πέμπτη το βράδυ, στην ταβέρνα «Ο Βασίλης» στην Κηφισιά: «Είναι από τον Αμβρακικό Κόλπο» εξηγούσε ο εκ Πρεβέζης βουλευτής στους έκπληκτους συναδέλφους του βουλευτές, την ώρα που οι λαχταριστές γαρίδες στρώνονταν στο τραπέζι.

Αλλά γιατί να φέρει σε ταπεράκι γαρίδες ο βουλευτής, αφού το δείπνο, το οποίο να σημειώσω πλήρωσε ο Πρωθυπουργός, (παίρνοντας και την απόδειξη) περιελάμβανε τα πάντα. Πάρτε χαρτί και μολύβι και σημειώστε: Πρώτα τα ορεκτικά, που ήταν μπουρεκάκια, χωριάτικα λουκάνικα, κεφτεδάκια, τυροπιτάκια και τυριά με μανιτάρια.Για το κυρίως πιάτο οι βουλευτές είχαν να επιλέξουν ανάμεσα σε κατσικάκι λεμονάτο, μπιφτεκάκια μοσχαρίσια, μπριζόλα γάλακτος και κοκκινιστό μοσχάρι. Και για επιδόρπιο (το οποίο ο κ. Σαμαράς δεν τίμησε γιατί είχε κάποια άλλη υποχρέωση) προσφέρθηκε γλυκό πορτοκάλι, καρυδόπιτα και πολίτικος χαλβάς. Να σημειώσω ότι όποιος ερχόταν καθυστερημένος οι μεζέδες έρχονταν γι΄ αυτόν από την αρχή. Αυτό δεν ήταν δείπνο, ήταν ενέσεις... χοληστερίνης. Καμιά αίσθηση στο φαγητό δεν έχουν οι Νεοδημοκράτες».