Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 05 Μαρτίου 2013 20:33

Ωμή παρέμβαση της Χρυσής Αυγής στο εκπαιδευτικό έργο καταγγέλλουν εκπαιδευτικοί του Νομού Πρέβεζας

Για ωμή παρέμβαση της Χρυσής Αυγής στο εκπαιδευτικό έργο, κάνουν λόγο εκπαιδευτικοί του Νομού Πρέβεζας, μετά την ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή, ο βουλευτής Σερρών με τη Χρυσή Αυγή, Αρτέμης Ματθαιόπουλος, στην οποία κάνει λόγο για: «Περίεργο πολιτιστικό πρόγραμμα σε δημοτικό σχολείο» και προτρέπει μεταξύ άλλων τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Κώστα Αρβανιτόπουλο να αναζητήσει τυχόν πειθαρχικές ευθύνες, αν υπάρχουν.

Το πρόγραμμα έχει τίτλο: «Ως πρόσφυγας μπροστά στη μετανάστευση» και το σχολείο που το εισαγάγει είναι το 1ο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Στο Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. Νομού Πρέβεζας, σε όλα τα δημοτικά σχολεία του Νομού μας, αλλά στους Συλλόγους Εκπαιδευτικών πανελλαδικά, έφτασε έγγραφο «οργής» της ΔΟΕ, το οποίο μεταξύ άλλων αναφέρει: «Οι προσπάθειες της Χρυσής Αυγής να επιβάλλει ιδεολογική τρομοκρατία και να εμποτίσει το δημόσιο σχολείο με το δηλητήριο της μισαλλοδοξίας, του ρατσισμού και της ξενοφοβίας θα πέσουν στο κενό...».

Σας παραθέτουμε το έγγραφο:

eggrafo xrisis avgis