Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021 12:22

Δύο πινακίδες που εκλαμβάνονται ως... ανέκδοτο!

Είχαμε αναφερθεί (δείτε ΕΔΩ) σε παλαιότερο δημοσίευμα του atpreveza.gr, στην προσφυγή που είχε γίνει κατά της απόφασης του Δήμου Πρέβεζας που ρύθμιζε την κυκλοφορία των οχημάτων δύο εταιρειών στον Ωρωπό Πρέβεζας.

Αιτία της προσφυγής το ότι είχε προστεθεί εκ των υστέρων (έπειτα από δύο μήνες ) σε ορθή επανάληψη, ένας όρος στην απόφαση που δημιουργούσε ερωτηματικά.

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας απέρριψε την προσφυγή, όχι με το σκεπτικό του αν ήταν ή όχι σωστή η διαδικασία της ορθής επανάληψης, αλλά έκρινε από τα πρακτικά ότι η όλη συζήτηση της υπόθεσης αφορά την ρύθµιση της κυκλοφορίας των οχηµάτων των δύο εταιρειών όταν αυτές θα αρχίσουν να λειτουργούν κανονικά, ενώ υποστηρίζει ότι σε κανένα σηµείο της συζήτησης δεν αναφέρθηκε η ρύθµιση της κυκλοφορίας οχηµάτων πριν την έναρξη λειτουργίας των επιχειρήσεων.

IMG 4554

Στη συνεδρίαση πάντως μάλλον κάποιος δεν κατάλαβε αυτό που κατάλαβε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση, καθώς ο Δήμος Πρέβεζας έσπευσε άμεσα και τοποθέτησε τις πινακίδες που ρυθμίζουν την κυκλοφορία.

Κατά συνέπεια οι σχετικές πινακίδες μόνο ως... ανέκδοτο μπορούν να εκληφθούν, καθώς απλά δεν εξυπηρετούν τη δεδομένη χρονική στιγμή τίποτα.