Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 17 Μαρτίου 2013 21:49

Καθαρή Δευτέρα στην "Μυροβόλο" με ζωντανή ορχήστρα και σαρακοστιανούς μεζέδες

Φέτος νοστιμίστε την Καθαρή Δευτέρα σας με γευστικές απολαύσεις και μεζεδάκια στην "Μυροβόλο Σμύρνη".

Το μεζεδολατρείον της Πρέβεζας σας περιμένει με σαρακοστιανούς μεζέδες που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα. Παραγγέλνετε το ποτό σας και απλώς έχετε την αγωνία του επόμενου μεζέ.

Χταπόδι Αμβρακικού στιφάδο, σπιτικό τουρσί, σουπιές κρασάτες, καπουσάντες και ποσφορίτια, μύδια, κυδώνια και αχιβάδες στο φούρνο, καλαμάρια γεμιστά, μύδια και χάβαρα σε διάφορες εκδοχές, φασόλια μαυρομάτικα με φρούτα θαλάσσης, λεμονάτες ελιές τσακιστές Μυτιλήνης, σταμναγκάθι, ταραμοκεφτέδες, γαρίδες σαγανάκι ή με τραχανά, αγγινάρες αλά πολίτα και άλλες γευστικές απολαύσεις.

murovolos21

Περάστε απίθανα την πρώτη μέρα της Σαρακοστής με ζωντανή ορχήστρα από τις 12 το μεσημέρι και νηστίσιμες εκδοχές που προσφέρει δωρεάν σαν συνοδεία του ποτού σας η "Μυροβόλος" της Πρέβεζας (Νίκης 3, πίσω από το λιμενικό ταμείο).

murovolos22

Αν δεν πίνετε, έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε τα σαρακοστιανά του μεζεδολατρείου της Πρέβεζας σε τιμές οικονομικής κρίσης...

Και μη ξεχνάτε. Της Καθαρής Δευτέρας προηγείται η Κυριακή της Αποκριάς.

Το Κυριακάτικο τραπέζι της "Μυροβόλου" με κρεατικά εδέσματα και είκοσι μεζεδάκια είναι στρωμένο για σας και την παρέα σας.