Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 02 Απριλίου 2013 01:00

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς...

Και να που εκεί που ενημερώναμε το www.atpreveza.gr, όπως κάνουμε καθημερινά, το βράδυ της Κυριακής... «τσουπ», να 'σου οι τουρκικές σημαίες, τα εμβατήρια, ο Κεμάλ, σημαίες και σημαιάκια, που αρχικά μας έκαναν... Τούρκους από τα νεύρα, κατά την προσφιλή έκφραση του λαού μας και μετά μας... μεταμόρφωσαν (ξανά από τα νεύρα-αυτή τη φορά περισσότερα), σε Καραϊσκάκηδες, Κολοκοτρώνηδες, Νικηταράδες κτλ... Επειδή όμως δε το' χουμε και πολύ με τους ήρωες του '21 (άντε ο Δημήτρης με το μακρύ μαλλί, μπορεί...), απευθυνθήκαμε στους πλέον ειδικούς στα ιντερνετικά για να «φάνε» την...Τουρκιά (πλάκα κάνουμε εννοείται) και τελικώς το κατόρθωσαν. Όπως είδατε και θα μπορέσατε και 'σεις να καταλάβετε, δεχθήκαμε επίθεση από χάκερ της γείτονος χώρος, πιθανότατα επειδή η ιστοσελίδα μας έχει μια καλή ροή και μια «Χ» επισκεψιμότητα, σε συνδυασμό με θέματα εταιριών, στον μαγικό κόσμο του διαδικτύου.

Το πρώτο τηλέφωνο από φίλο: «Καλά ρε, φοβερή πλάκα σκαρώσατε πρωταπριλιάτικα...». Μετά από ορισμένα... γαλλικά, διαπίστωσε πως δεν ήταν πλάκα. «Σας χακάρανε Τούρκοι, το πήρατε χαμπάρι;», το δεύτερο τηλέφωνο και ακολούθησε το πλέον... περιπαικτικό προς εμάς: «Α, ρε γκιαούρηδες...».

Από την... τσαντίλα μας όπως θα καταλάβατε, δεν δημοσιεύσαμε ούτε το καθιερωμένο σε αυτές τις περιπτώσεις ψέμα.

Όπως και να 'χει, ένας φίλος μας είπε: «... μη μασάτε παιδιά, τους δυνατούς χτυπάνε», από την άλλη, εμείς κρατάμε το δικό μας μότο: «Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς...». Το ίντερνετ είναι ένα μεγάλο μυστήριο άλλωστε.

Ευχαριστούμε για το ειλικρινές ενδιαφέρον σας για το τι συνέβη. Η παρέα μας καλά κρατεί! Του... atpreveza o τράχηλος ζυγό δεν υποφέρει...

 

Η συντακτική ομάδα

 

Παναγιώτης Τσόγκας-Δημήτρης Πάτσης