Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 24 Απριλίου 2013 15:37

"Ακέφαλη" από χθες η Παθολογική Κλινική στο Νοσοκομείο Πρέβεζας...

Θλίψη, αλλά καμία έκπληξη δεν προκαλεί η είδηση πως ο διευθυντής της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Πρέβεζας κ. Γιάννης Μπαΐλης υπέβαλε χθες την παραίτησή του.

Ο κ. Μπαΐλης από τα τέλη Μαρτίου με έγγραφό του στη διοίκηση του Νοσοκομείου, είχε ξεκαθαρίσει πως αν δεν γίνει κάτι άμεσα, η έλλειψη προσωπικού θα οδηγήσει σε ανασφαλή λειτουργία, με επακόλουθο και την αναστολή λειτουργίας της παθολογικής.

Ο διευθυντής της Παθολογικής με νέο έγγραφο στις αρχές Απριλίου σημείωνε πως το διάστημα 22-30 Απριλίου η παθολογική κλινική δεν θα μπορέσει να λειτουργήσει τόσο για λόγους ασφαλείας των ασθενών όσο και για την προστασία του νοσηλευτικού προσωπικού και των γιατρών και κατά συνέπεια ίσως θα ήταν ορθότερο να ανασταλεί η λειτουργία της σε αυτό το χρονικό διάστημα.

Ωστόσο είναι προφανές ότι δεν ίδρωσε το αυτί κανενός οδηγώντας τον κ. Μπαΐλη στην παραίτηση..

Πλέον μετά τις τελευταίες εξελίξεις είναι προφανές ότι οι εφημερίες θα γίνονται μετ’ εμποδίων και το Νοσοκομείο της Πρέβεζας συνεχίζει να υποβαθμίζεται, τη στιγμή που στο Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου συζητείται μέχρι και το όραμα της ανέγερσης νέου νοσοκομείου στην περιοχή μας...