Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2013 01:42

Join Magazine - JoinEpirus.gr... EnjoyLife

Ο σοφός λαός μας -ή μήπως όχι- συνηθίζει να λέει: «Η ισχύς εν τη ενώσει...». Ένωση, συμμετοχή ή αλλιώς... Join. Και αν στο νέο αυτό εγχείρημα του Join Magazine και του Join Epirus.gr, ενώσαμε δυνάμεις και συμμετέχουμε ο Βαγγέλης Πήχας, ο Θοδωρής Νικολόπουλος, ο Δημήτρης Πάτσης, ο Παναγιώτης Τσόγκας και πλήθος άλλων συνεργατών, φιλοδοξία μας είναι να γίνουμε μαζί σας μια μεγάλη παρέα, μια μεγάλη «αγκαλιά». Πολύ απλά για να χαρούμε τον τόπο μας, να... enjoy life, που λέμε και στα «μέρη μας», να χαρούμε τη ζωή μας, που μας την «συννεφιάζουν» με όλα τα υπόλοιπα.

Φιλοδοξία, επιδίωξη και θέλησή μας είναι η μεγάλη παρέα του Join να επικοινωνεί, να ενημερώνει, να αποκαλύπτει (δική μας δουλειά αυτό...), να συμβάλει στην συμφέρουσα, «έξυπνη» και ποιοτική διασκέδασή σας, αναδεικνύοντας παράλληλα τις ομορφιές ενός τόπου, που οι πολιτισμοί και οι δυνατοί της γης ανά τους αιώνες, ήθελαν να τον κάνουν δικό τους.

Διασκέδαση, προορισμοί, ταξίδια, μαγευτικές γεύσεις για τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους θα βρίσκονται στη διάθεσή σας από την παρέα του Join Magazine και του JoinEpirus.gr .

Θα μπορείτε να πληροφορηθείτε για τα πιο hot event σε όλη την Ήπειρο και το Ιόνιο, γιατί γουστάρουμε να... μείνουμε εδώ και να ζούμε την κάθε στιγμή. Όσοι πιστοί... προσέλθετε.

Η «έκπληξη» που σας ετοιμάζουμε έχει να κάνει με αυτό ακριβώς που λέει και ο τίτλος μας. To... Join, την ενεργό συμμετοχή σας σε αυτό που αποκαλούμε «παρέα» του Join. Γίνε μέλος του Join Members Club και θα μπορείς να απολαύσεις όλα τα οφέλη που θα σου προσφέρουν, οι πιο αξιόπιστοι επαγγελματίες σε όλη την Ήπειρο και το Ιόνιο.

Το Join Magazine και του Join Epirus.gr ήρθαν, θα μείνουν και θα χαράξουν με εσάς συμμέτοχους, την πιο δυνατή διαδρομή, στην πιο δυνατή «παρέα».

Και μην ξεχνάτε… JOIN MUSIC RADIO 102,1 – JOIN HIT FM 89,3.