Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 24 Μαϊος 2013 02:40

"Μοναδική συναυλία" στην Ηγουμενίτσα και όχι στην Πρέβεζα...

«Η Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας σε συνεργασία με τον Οργανισμό Λιμένα Ηγουμενίτσας και τον Δήμο Ηγουμενίτσας, παρουσιάζουν την Κυριακή 23 Ιουνίου στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας μια μοναδική για τα Ελληνικά δεδομένα συναυλία» έγραφε το δελτίο τύπου που έφτασε προχθές το μεσημέρι από το γραφείο τύπου της Περιφέρειας σημειώνοντας πως ο παγκοσμίου φήμης ροκ σταρ Kip Winger (www.kipwinger.com), η Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Θεσσαλονίκης και ο Γιώργος Γάκης με τους Troublemakers (www.georgegakis.gr), δηλαδή 65 άτομα επί σκηνής, θα συνεργαστούν για ένα ιδιαίτερο μουσικό αποτέλεσμα!

Πραγματικά από το δελτίο τύπου και μόνο ζήλεψα τους «γείτονες» της Θεσπρωτίας που θα δουν μια ιδιαίτερη συναυλία και μάλιστα με ελεύθερη είσοδο, αλλά περισσότερο ζήλεψα γιατί όπως μάθαμε η αρχική πρόθεση των διοργανωτών ήταν η συγκεκριμένη συναυλία να φιλοξενηθεί στην Πρέβεζα.

Οι υπεύθυνοι είχαν (έστω και με πολλές δυσκολίες) αρκετές επαφές με φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης της περιοχής όπου τους παρουσίασαν τι θα περιλαμβάνει η συναυλία και σε τι κοινό απευθύνεται, ωστόσο τελικά δεν κατέστη δυνατό να βρεθεί η χρυσή τομή προκειμένου η Πρέβεζα να φιλοξενήσει την ιδιαίτερη αυτή συναυλία. Στην Ηγουμενίτσα τελικά φαίνεται ότι οι τοπικοί φορείς είναι πιο...μάγκες.

Για την ιστορία να τονίσουμε ότι στο 1ο μέρος της συναυλίας θα παιχτεί από τη Συμφωνική Ορχήστρα το κλασσικό έργο του Kip Winger, στο 2ο μέρος η Συμφωνική Ορχήστρα μαζί με το συγκρότημά του Γιώργου Γάκη θα παίξουν πολύ γνωστά κομμάτια συγκροτημάτων όπως οι Scorpions οι Beatles και πολλών άλλων, ενώ η συναυλία θα κλείσει με τη συμμετοχή και του Kip Winger στη σκηνή με δικά του και με άλλα πολύ δημοφιλή τραγούδια.

Η συγκεκριμένη συναυλία θα πραγματοποιηθεί μόνο στην Ηγουμενίτσα και ίσως και στη Θεσσαλονίκη...σίγουρα όχι στην Πρέβεζα, η οποία τελικά μάλλον είναι μόνο jazz και καθόλου rock ή classic…