Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 02 Ιουνίου 2013 04:12

Γίνεται της... ελιάς στην Αγία Τριάδα (pics)

Σύμφωνα με καταγγελίες που έγιναν στο atpreveza από κατοίκους της Αγίας Τριάδας και του Αγίου Θωμά, ο Δήμος Πρέβεζας, κατά τη διάρκεια των καθαρισμών και εργασιών που πραγματοποιεί στην ευρύτερη περιοχή, έχει καταστρέψει και αρκετά ελαιόδεντρα. Πέρα από το κλάδεμα, οι παραπάνω κάτοικοι υποστηρίζουν πως έχουν ξεριζωθεί ελαιόδεντρα και σε δρόμους, πέρα από τον κεντρικό που συνδέει το Νεοχώρι με τον Άγιο Θωμά, ενώ αναρωτιούνται που μεταφέρονται τα κομμένα ξύλα.

Επικοινωνήσαμε με τον Αντιδήμαρχο Πρέβεζας, κ. Βαγγέλη Ροπόκη, ο οποίος μας ανέφερε: «Πρόκειται για εργασίες κλαδέματος, πλάι στο δρόμο, όπου περνάει το λεωφορείο και άλλα αυτοκίνητα. Είναι θέμα ασφάλειας και καθαριότητας. Ο Δήμος έχει τη σχετική άδεια να προχωρήσει στις εργασίες και πρέπει να πω πως και σε ανάλογες περιπτώσεις και για το κοινό καλό, έτσι πρέπει να πράττουμε».

IMG 0708

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Πολιτιστικός-Περιβαλλοντικός Σύλλογος Νεοχωρίου είχε δώσει συγχαρητήρια για τις εργασίες στον Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο Πρέβεζας (διαβάστε: ΕΔΩ).

Οι φωτογραφίες βέβαια δίνουν σοβαρά επιχειρήματα στους κατοίκους που μας κατήγγειλαν το γεγονός. Το θέμα πάντως θα έχει και συνέχεια...

IMG 0701

IMG 0705

IMG 0703