Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 07 Ιουνίου 2013 23:57

«Θέμα» και με το κοιμητήριο στον Ωρωπό

Μετά την Πρέβεζα (διαβάστε: Έγκριση εκπόνησης μελετών για Νέο Κοιμητήριο στο Νεοχώρι - «Ό,τι δε... χωρά στην Πρέβεζα, το φέρνουν σε εμάς», λένε οι κάτοικοι) και τα Ιωάννινα, έρχεται και ο Ωρωπός να αντιμετωπίσει ένα σοβαρό πρόβλημα, το οποίο βρίσκουν μπροστά τους πλέον πολλές πόλεις και χωριά σε όλη την Ελλάδα. Ένα πρόβλημα ιδιαίτερα ευαίσθητο, εξαιτίας της κουλτούρας μας και του σεβασμού που δείχνουμε στα πρόσωπα που έχουν φύγει από τη ζωή.

Στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας, τέθηκε στον Δήμαρχο Πρέβεζας κ. Μπαϊλη, από τον δημοτικό σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης, κ. Σπυράκο, το θέμα της επέκτασης του κοιμητηρίου στον Ωρωπό Πρέβεζας, στο οποίο απαιτείται περισσότερος χώρος εδώ και δύο μήνες.

Ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε πως θα εξετάσει το ζήτημα για να δώσει την έγκρισή του για τις απαραίτητες εργασίες, ωστόσο τόνισε πως πρέπει να δώσει τη συγκατάθεσή της η Αρχαιολογία, καθώς στο σημείο υπάρχουν απομεινάρια της Αρχαίας Ελάτρειας. Τουλάχιστον, αυτό ισχυρίζεται ο κ. Μπαϊλης.