Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2013 01:57

Το αεροδρόμιο του Ακτίου ετοιμάζεται να υποδεχθεί διεθνείς προσωπικότητες

Ένα μεγάλο πάρτι με καλεσμένους διάσημες προσωπικότητες του διεθνούς τζετ σετ ετοιμάζει η οικογένεια Ριμπολόβλεφ, προκειμένου να γιορτάσει την απόκτηση του θρυλικού Σκορπιού, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ημερησία».

Σύμφωνα με πληροφορίες του www.atpreveza.gr μάλιστα οι θέσεις που μπορούν να «παρκάρουν» λίαρ τζετ στο αεροδρόμιο του Ακτίου έχουν αυξηθεί, ενώ στο διαδίκτυο «ψάχνονται» ξένα ΜΜΕ για το πως μπορούν να φτάσουν στο αεροδρόμιο του Ακτίου/Πρέβεζας.

Η Ελλάδα και η ευρύτερη περιοχή μας αναμένεται να γίνουν είδηση σε όλα τα ξένα μέσα ενημέρωσης όταν στο -πρώην- νησί του Ωνάση θα καταφθάσουν επιχειρηματίες, ηθοποιοί, μοντέλα, πολιτικοί και πιθανότατα η Αθηνά Ωνάση, η οποία είναι φίλη με την Αικατερίνα Ριμπολόβλεβα.

Τις τελευταίες ημέρες πάνω στο νησί επικρατεί πυρετός εργασιών, τόσο στο λιμάνι όσο και στα οικήματα, κυρίως στο σπίτι που έμενε η Χριστίνα Ωνάση.

Αναμφίβολα θα δώσουν το «παρών» προσωπικότητες του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου της Ρωσίας, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται και το αν θα βρεθούν στο Σκορπιό και Έλληνες πολιτικοί. Μην ξεχνάμε πως ο Ριμπολόβλεφ συναντήθηκε πρόσφατα και στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Αντώνη Σαμαρά.

Στο Άκτιο λοιπόν θα «προσγειώνονται» εκατομμύρια ευρώ τη στιγμή, που ο λαός της περιοχής μας... στενάζει. Σημάδια των καιρών; Ευκαιρία επενδύσεων; Σε κάθε περίπτωση, κοινωνική αντίθεση...