Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 07 Ιουλίου 2013 00:56

Τα «Ιουλιανά» του Δήμου Πάργας και η Βαλανιδορράχη...

Ομολουγμένως πολύ συζήτηση «σηκώνει», η μη προσέλευση δημοτικών συμβούλων, τόσο της μείζονος αντιπολίτευσης, όσο και της συμπολίτευσης στο Δήμο Πάργας, στη συνεδρίαση που είχε καλέσει προ ημερών ο Δήμαρχος κ. Θανάσης Λιόλιος, με θέμα συζήτησης την πολεοδόμηση της Βαλανιδορράχης. Αν μη τι άλλο δεν συμβαίνει και πολύ συχνά να μη συγκαλείται λόγω... απουσιών δημοτικό συμβούλιο και υπάρχουν ενδείξεις πως η απουσία ήταν... στοχευμένη.

Ο κ. Λιόλιος δίνει μεγάλη σημασία στο συγκεκριμένο έργο, έχει επισκεφτεί πολλάκις την περιοχή, συζητώντας με τους κατοίκους για την ανάπτυξη της περιοχής. Από την άλλη είναι αρκετοί εκείνοι οι δημοτικοί σύμβουλοι, που σε «πηγαδάκια» πολιτικών «παρεών» αναφέρουν πως δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ποιος ο λόγος της βιασύνης για τη Βαλανιδορράχη, από τη στιγμή που δεν υπάρχει ανάλογη σπουδή για άλλες περιοχές του Δήμου Πάργας. "«Μέλι» έχει η περιοχή;", αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Η ατάκα πάντως του κ. Λιόλιου στο ραδιόφωνο του prisma951, να χαρακτηρίσει «Ιουλιανά» την... «αποστασία» των συμβούλων, προμηνύει πολιτική «μάχη» στη συνέχεια και... «έγραψε».

Η όλη υπόθεση πάντως φαίνεται να έχει μπόλικο παρασκήνιο... Για να δούμε πως θα εξελιχθεί.