Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013 17:36

«Υψηλές» παρουσίες στο 3 on 3 στο Κολυμβητήριο – Ο συντάκτης, ο... ψηλός και η Κυρία των παρκέ (pics)

Πλήθος Πρεβεζάνων και επισκεπτών πήραν μέρος στο τουρνουά μπάσκετ 3 on 3 στο Κολυμβητήριο της Πρέβεζας, ωστόσο ανάμεσα στις πολλές συμμετοχές φίλων και γνωστών, ξεχωρίζουμε τρεις.

IMG 9412

Αυτή της Βασιλικής Κυζιροπούλου, η οποία ξεκίνησε το μπάσκετ σε ηλικία 8 χρονών από την ακαδημία της Νικόπολης, πήγε για σπουδές στη Θεσσαλονίκη και έπαιξε σε ΠΑΟΚ, Ναύαρχο Βότση και εφέτος θα παίξει στον ΑΟ Πυλαίας (Α2 γυναικών). Τιμήθηκε μάλιστα από το σύλλογο το Σάββατο.

IMG 9611

Ξεχωρίζουμε επίσης αυτή του συναδέλφου και φίλου Χρυσόστομου Τσούφη, Οικονομικού Συντάκτη του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, τον οποίο το Πανελλήνιο έχει συνηθίσει με κοστούμι και γραβάτα μέσα από τις τηλεοράσεις του, ωστόσο η Πρέβεζα έχει γνωρίσει τις ικανότητές του και με την πορτοκαλί μπάλα.

 

Εντύπωση βέβαια, για όσους δεν τον γνώριζαν προκάλεσε και η παρουσία του Σπύρου Πάνου, με καταγωγή από το Καναλάκι Πρέβεζας (επαιξε με τον Μπυραϊκό). Γεννήθηκε στις 7 Ιουνίου 1992 και έχει ύψος 2.07. Πέρυσι έπαιξε στην Α2 με τον Αρκαδικό, αγωνίστηκε στο παρελθόν στον Ίκαρο Καλλιθέας και στο Μαρούσι, από όπου πήγε από την ΑΕ Καναλακίου.

 IMG 9332-2copy