Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 03 Αυγούστου 2013 02:43

Εξώδικο στο εξώδικο...

Είχαμε αναφερθεί προ εβδομάδων (διαβάστε: Στα δικαστήρια Δήμος Πρέβεζας και πολύτεκνη οικογένεια), για τη δικαστική διαμάχη του Δήμου Πρέβεζας και άπορης-πολύτεκνης οικογένειας. Ο Δήμος μάλιστα φαίνεται αποφασισμένος να... τραβήξει αρκετά το «σκοινί», στέλνοντας και νέο εξώδικο στην οικογένεια για ανεξόφλητα ενοίκια. Η επιμονή του Δήμου – σύμφωνα με τα όσα είχε πει ο Αντιδήμαρχος κ. Κατσιπανέλης στο δικαστήριο- έχει να κάνει με χρονικές προθεσμίες για πρόγραμμα του ΕΣΠΑ.

Η πρωτοβουλία αλληλεγγύης πολιτών Πρέβεζας (που συμπαραστέκονται στην οικογένεια), σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Ο Δήμος Πρέβεζας το... χαβά του!

 

Το προηγούμενο διάστημα ο Δήμος Πρέβεζας προσπάθησε να κάνει έξωση σε άπορη-πολύτεκνη οικογένεια. Η προσπάθεια αυτή κατέρρευσε στις δικαστικές αίθουσες με τη συμβολή και του κινήματος αλληλεγγύης στην οικογένεια. Ενώ θα περίμενε κανείς ότι ο Δήμος θα προσπαθούσε να βρει μια λύση πριν βγει η δικαστική απόφαση , προχωρά σε νέα εξώδικα σε βάρος της οικογένειας πιστεύοντας ότι θα καταφέρει να σπάσει το ηθικό της. Οι τοπικοί εκπρόσωποι κυβέρνησης-Ε.Ε-ΔΝΤ θα μας βρουν απέναντι τους.

 

Η πρωτοβουλία αλληλεγγύης πολιτών Πρέβεζας».

Αν πάντως έδειχνε ο Δήμος την ίδια «μαχητικότητα» και σε άλλες περιπτώσεις (για παράδειγμα στην υπόθεση των σκληρών δίσκων του πρώην Δήμου Ζαλόγγου), είναι σίγουρο πως πολλά πράγματα θα πήγαιναν καλύτερα στην καθημερινότητά μας. Μήπως όμως στην προκειμένη περίπτωση είναι... «πολλά τα λεφτά -του ΕΣΠΑ- Άρη;».