Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2013 03:26

Από «κόσκινο» το «πόθεν έσχες» των διοικητών του ΓΝ Πρέβεζας

Ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, με επιστολή του στον Υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, ζητά τον κατά προτεραιότητα έλεγχο διοικητών και υποδιοικητών νοσοκομειακών μονάδων της χώρας, μεταξύ των οποίων και των διοικητών που πέρασαν από το Νοσοκομείο της Πρέβεζας. Θα κινηθούν επομένως οι διαδικασίες για τον έλεγχο του «πόθεν έσχες» των διατελεσάντων διοικητών και υποδιοικητών, που υπηρέτησαν στο Εθνικό Σύστημα Υγείας από το 2000 έως και σήμερα.

Η επιστολή διαβιβάστηκε πριν από λίγες ημέρες από το Υπουργείο Οικονομικών στον κ. Παναγιώτη Νικολούδη, Πρόεδρο της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες και της Χρηματοδότησης της Τρομοκρατίας και Ελέγχου των Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης, προκειμένου να προβεί σε όλες τις περαιτέρω απαραίτητες ενέργειες.

Με ενδιαφέρον αναμένεται το πόρισμα αυτών των ελέγχων, ώστε να διαπιστωθεί αν υπήρξε κάτι παράτυπο στα ανώτερα κλιμάκια της διοίκησης του Νοσοκομείου της Πρέβεζας, που αντιμετωπίζει πλέον σοβαρά προβλήματα λειτουργίας. Αν υπάρξει πόρισμα...