Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2013 03:13

Που πήγε η είσοδος του 2ου Λυκείου;Οέο..;

Μπροστά σε ένα περίεργο θέαμα βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες όσοι επισκέπτονται το 2ο Λύκειο αφού λίγα μέτρα μπροστά από την είσοδο και την περίφραξη του σχολείου τοποθετήθηκαν πάσσαλοι και φράχτης, χωρίς ωστόσο-προς το παρόν τουλάχιστον-να εμποδίζεται η είσοδος και η έξοδος από το σχολείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιδιοκτήτες παρακείμενου οικοπέδου προχώρησαν στην περίφραξη του χώρου μπροστά από την κεντρική είσοδο του Λυκείου έχοντας-όπως υπογραμμίζουν- στην κατοχή τους τοπογραφικά και σχέδια που αποδεικνύουν ότι η έκταση είναι δική τους.

eisodoslukeio

Η νέα περίφραξη τοποθετήθηκε σε μήκος αρκετών μέτρων έξω από την υφιστάμενη περίφραξη του σχολείου, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στο σημείο που βρίσκεται η πόρτα παρέμεινε ανοιχτό. Παρόλα αυτά η κατάσταση αυτή έχει προκαλέσει όπως είναι φυσικό αναστάτωση στο σχολείο αφού η συγκεκριμένη είσοδος είναι αυτή που κατά κανόνα χρησιμοποιούν όλοι για την είσοδο και την έξοδό τους από το κτίριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες μετά από αυτοψία που πραγματοποίησαν στον χώρο οι αρμόδιες υπηρεσίες, προκύπτουν ζητήματα που χρήζουν περαιτέρω διερεύνησης για να διαπιστωθεί σε ποιόν τελικά ανήκει η αμφισβητούμενη, έως αυτή την στιγμή έκταση.

Σε κάθε περίπτωση πάντως υπάρχει και άλλη είσοδος για το σχολείο που βρίσκεται προς την πλευρά του Νοσοκομείου..