Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2013 01:08

«Κατσικόδρομος» στο κέντρο της Πρέβεζας (photo)

Εξοργισμένοι είναι πολίτες της Πρέβεζας, οι οποίοι διέρχονται με τα αυτοκίνητά τους από την οδό Ναυάρχου Ν. Παππά και συνεχίζουν στην Τζαβέλλα. Αιτία το τριτοκοσμικό σκηνικό για μια πόλη-πρωτεύουσα Περιφερειακής Ενότητας, με δεκάδες λακκούβες, λιμνάζοντα νερά και με επισκέπτες-οδηγούς να κάνουν ζιγκ-ζαγκ και να ρωτούν αν κατά λάθος έχουν βγει εκτός των ορίων της πόλης. Κάτοικοι της περιοχής βγαίνουν με τα λάστιχα και καταβρέχουν το δρόμο για να μην σηκώνεται σκόνη, ενώ τα αυτοκίνητα μάλλον πρέπει να πάνε για καινούρια... αμορτισέρ.

Η φωτογραφία του www.atpreveza.gr έχει τραβηχτεί το μεσημέρι της Πέμπτης. Το βράδυ έβρεξε στην Πρέβεζα. Και φανταστείτε τι θα γίνει όταν η βροχώπτωση γίνει εντονότερη...

Για το συγκεκριμένο έργο, όπως και για τον κυκλικό κόμβο έχει γίνει στο παρελθόν εκτενής συζήτηση στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας. Δημοτικός σύμβουλος μάλιστα, που έχει γνώσεις λόγω επαγγέλματος, τόνιζε πως είναι... αστεία η κλίση που έχει δοθεί στον κόμβο. Κακοτεχνίες ή αδιαφορία, η ουσία είναι πως τέτοιες εικόνες δεν τιμούν κανέναν στην πόλη μας.