Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 15 Απριλίου 2012 13:15

Η Τζίνα Λαμπρούση φωτογραφίζεται και μας ξεναγεί στην Πρέβεζα

Η Πρεβεζάνα αθλήτρια του Ηρακλή Κηφισιάς, Τζίνα Λαμπρούση, στο περιθώριο του τελικού του Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών, που έγινε στην πόλη μας, ξενάγησε τους αναγνώστες του Sport24.gr, σε ένα εντυπωσιακό αφιέρωμα, που αποτελεί διαφήμιση για την Πρέβεζα.

Αναλυτικά το αφιέρωμα αναφέρει:

«Η Τζίνα Λαμπρούση του Ηρακλή Κηφισιάς πόζαρε στον φακό του «Κουρκούτι», με αφορμή τον τελικό Κυπέλλου των γυναικών που έγινε στην πόλη της, την Πρέβεζα.

Ο Ηρακλής Κηφισιάς κατάφερε φέτος να μπει σφήνα ανάμεσα στις λεγόμενες "μεγάλες ομάδες" του Πρωταθλήματος, τερματίζοντας στην τρίτη θέση μπροστά από τον Παναθηναϊκό. Μεγάλη συμβολή στην επιτυχία αυτή φυσικά έχει η μία εκ των δύο βασικών κεντρικών της ομάδας, η 18χρονη Τζίνα Λαμπρούση.

Η Τζίνα έχει ύψος 1.84 και για 6 χρόνια ασχολήθηκε με το αγωνιστικό αερόμπικ, πριν -στα 16 της- γνωρίσει το βόλεϊ. Είναι ήδη σε χρόνο ρεκόρ μέλος της Εθνικής ομάδας και αναμένεται να κληθεί και φέτος το καλοκαίρι ενόψει του World League.



Ανήμερα του τελικού του Σαββάτου (7/4) μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, συναντήσαμε την πάντα γλυκιά και χαμογελαστή Τζίνα στο κάστρο του Παντοκράτορα, όπου και ομορφύναμε ακόμα περισσότερο το μνημείο και την θέα με την παρουσία μας. Αν μάλιστα το κάστρο ήταν από τσιμέντο, δεν αποκλείεται να είχαμε αυτό που λένε "θα πέσουν και τα τσιμέντα".

Οι ενοχλητικές ψιχάλες που έπεφταν από το πρωί δεν θα μπορούσαν να εμποδίσουν το έργο μας, καθώς η νεαρά αποδείχτηκε "εξαίρετη επαγγελματίας" και είχε τον αέρα μοντέλου. Το αποτέλεσμα όπως μπορείτε να δείτε και μόνοι σας, μας δικαιώνει...

Και λίγα για την ιστορία του κάστρου του Παντοκράτορα: Το 1807 ο Αλή Πασάς χτίζει πάνω σε σχέδια του μηχανικού του γαλλικού στρατού Vaudon Court, το Ούτζ-Καλέ (εξωτερική ακρόπολη), γνωστό σήμερα ως Κάστρο του Παντοκράτορα, από την εκκλησία του Παντοκράτορα που βρισκόταν εκεί πριν την ανέγερση του και έδωσε το όνομα της και στον γειτονικό οικισμό. Πεντάγωνο με υψηλά τείχη, αντηρίδες και επιθαλάσσιο προμαχώνα, προστατευόταν με ξηρά τάφρο από βορρά και ένυδρη από νότο».