Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 02 Νοεμβρίου 2013 11:10

«Εμείς μιλάμε μόνο με τη δουλειά μας...» (photo)

Ένα σχόλιo του Θωμά Βασιλειάδη στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, μετά την απομάκρυνσή του από τον πάγκο του ΠΑΣ Πρέβεζα, προκάλεσε αντιδράσεις και εκνευρισμό στους προπονητές που έχουν δουλέψει και δουλεύουν στα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ Πρέβεζα.

«Πόσους παίκτες έβγαλε ο ΠΑΣ; Δουλεύουν-πληρώνονται τρεις προπονητές και η ομάδα... τίποτα

Δουλεύουν κάποια παιδιά, χωρίς να έχουν κάνει τίποτα», είπε ο κ. Βασιλειάδης, μιλώντας απαξιωτικά για τους προπονητές τις ακαδημίας.

Πώς απαντούν αυτοί; «Εμείς μιλάμε μόνο με τη δουλειά μας...» και ως παράδειγμα φέρνουν μία φωτογραφία πριν από μερικά χρόνια στο γήπεδο Ζαλόγγου, όπου απεικονίζεται ο Παπασάββας (ο παίκτης του Ολυμπιακού, τέταρτος από αριστερά στους όρθιους), ο Παπουτσής (δεύτερος από αριστερά στους καθιστούς), ο Πόποτας (τρίτος από αριστερά στους καθιστούς), o Κουμπής (δεύτερος από δεξιά στους καθιστούς) και ο Λέζος (πρώτος από δεξιά στους καθιστούς).

Τι αποδεικνύει η φωτογραφία; Ότι και δουλειά έγινε και παίκτες πέρασαν από την ακαδημία του ΠΑΣ Πρέβεζα και ταλέντο υπήρχε και μεράκι. Το ζήτημα είναι γιατί δεν έφτασαν να παίξουν στην πρώτη ομάδα οι παίκτες αυτοί ή γιατί χάθηκαν; Και σε αυτό μάλλον δεν φταίνε οι προπονητές...