Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 03 Δεκεμβρίου 2013 03:01

Πως να κρυφτείς απ' τα παιδιά...

Καθηγητές και μαθητές του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας βρέθηκαν στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας και για ακόμη μία φορά εξέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το σχολείο.

Το ψήφισμα διαμαρτυρίας τους υιοθετήθηκε ομόφωνα από το δημοτικό συμβούλιο (διαβάστε: ΕΔΩ), η διευθύντρια του Σχολείου κα Τσουμελέκα έκανε γνωστά τα προβλήματα, η διευθύντρια δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ν. Πρέβεζας, κα Σφονδύλη, από την πλευρά της ανέλυσε τα πρόβλημα με τα οργανικά κενά εκπαιδευτικών και ζήτησε τη συνδρομή και τη βοήθεια του Δήμου, ώστε να συνεχίσει να λειτουργεί το Μουσικό Σχολείο, όπως πρέπει και του αρμόζει να λειτουργεί.

Η στιγμή πάντως που οι δημοτικοί σύμβουλοι παρακολουθούσαν σχεδόν ευλαβικά τα λεγόμενα ενός ομιλητή, ήταν όταν πήρε το λόγο εκ μέρους των μαθητών η νεαρή Χαρά Νούση-Σάντσες. Με απλό, λιτό λόγο, μίλησε για χαμόγελα που... σβήνουν, για μέλλον που το στερούν από τα παιδιά και για υπολογιστές που λόγω παλαιότητας βγάζουν... καπνούς. Και τα έλεγε απέναντι σε αυτούς που -συμβολικά βέβαια- έχουν ευθύνη γι' αυτή την κατάσταση.

Πώς να κρυφτείς από τα παιδιά; Έτσι κι αλλιώς τα ξερουν όλα... Ή μήπως όχι;

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως θα πραγματοποιηθεί και ενημέρωση του Δημάρχου προς τους βουλευτές του Νομού Πρέβεζας για τα προβλήματα.