Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2014 13:22

«Πάρκινγκ» έκανε την Α.Δ. Πρέβεζας πρώην αστυνομικός!

Σε παλαιότερο άρθρο μας είχαμε κάνει λόγο για: «Περί ''απιστίας'' ή... ασέβειας στην Υπηρεσία και το Δημόσιο», αλλά φαίνεται ότι το αυτί ορισμένων δεν «ιδρώνει» με τίποτα. Πρώην αστυνομικός λοιπόν είχε μετατρέψει σε... προσωπικό πάρκινγκ την Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας, εγκαταλείποντας εκεί -παρά τις συστάσεις που του είχαν γίνει από τον ίδιο τον Αστυνομικό Διευθυντή Πρέβεζας κ. Νάκια- το ιδιωτικό του αυτοκίνητο.

Σε επικοινωνία που είχε το atpreveza με τον κ. Νάκια, ρωτώντας τον αν ισχύει αυτή η πληροφορία, απάντησε: «Ισχύει όντως αυτό το πράγμα και με έχει ενοχλήσει και εμένα. Να γνωρίζετε από πλευράς μου πως έχω ήδη κινήσει τις διαδικασίες για να φύγει αυτό το αυτοκίνητο από την Α.Δ. Πρέβεζας».

Προς τιμήν του, ο Αστυνομικός Διευθυντής ήταν ξεκάθαρος σε αυτό το ζήτημα, καθώς μπορεί να δημιουργηθούν αυτόματα και παρεξηγήσεις, καθώς ο εν λόγω πρώην αστυνομικός είναι ενεργό μέλος πολιτικού φορέα στην Πρέβεζα (γραμματέας της Τ.Ο.), ενώ η ηγεσία του συγκεκριμένου φορέα αντιμετωπίζει κατηγορίες για κακουργηματικές πράξεις.

5.21μ.μ. - Νεότερη ενημέρωση

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση που είχαμε εκ της Α.Δ. Πρέβεζας, το εν λόγω αυτοκίνητο απεσύρθη, χάρη και στις προσωπικές ενέργειες του κ. Νάκια. Αν μη τι άλλο, φροντίζει να είναι αποτελεσματικός ο Αστυνομικός Διευθυντής, στις επισημάνσεις που του γίνονται.