Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 29 Μαρτίου 2014 11:14

Ο Πρέσβης ήρθε στην Π.Ε. Πρέβεζας για business στο γάλα...

Στις 24 Μαρτίου το γραφείο Τύπου της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας ανέφερε μεταξύ άλλων σε ενημέρωσή του προς τους δημοσιογράφους: «O κ. Μustafayev, Πρέσβης του Αζερμπαϊτζάν, εξεδήλωσε το ενδιαφέρον να αναπτυχθούν στενοί δεσμοί με τη χώρα μας τόσο στον τομέα του τουρισμού, όσο και σε επιχειρηματικές δραστηριότητες και επενδύσεις. Ο πρέσβης επισκέφτηκε το Μουσείο και τον αρχαιολογικό χώρο της Νικόπολης, το Ρωμαϊκό υδραγωγείο και την πόλη της Φιλιππιάδας. Έμεινε κατενθουσιασμένος από τις φυσικές ομορφιές της περιοχής μας και από τη φιλόξενη διάθεση των κατοίκων».

Μόνο που στο μυαλό του κου Rahman Mustafayev, υπήρχαν μάλλον οι επενδύσεις και λιγότερο ο φυσικός πλούτος του Νομού Πρέβεζας. Ο Αζέρος Πρέσβης συναντήθηκε και συζήτησε, σύμφωνα με πληροφορίες, με τη διοίκηση μεγάλης γαλακτοβιομηχανίας, που έχει εγκαταστάσεις στην περιοχή μας, το ενδεχόμενο διείσδυσης στην αγορά του Αζερμπαϊτζάν.

Ο κ. Mustafayev μάλιστα επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της γαλακτοβιομηχανίας, κατά την επίσκεψή του στην περιοχή μας.

Όπως προκύπτει απο το ρεπορτάζ, στόχος της εταιρείας είναι να διατηρήσει την έντονη εξωστρέφεια που διαθέτει και στο μέλλον ενισχύοντας αφενός την παρουσία της στις αγορές που ήδη βρίσκεται και αφετέρου να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για την διείσδυση σε νέες πολλά υποσχόμενες αγορές.