Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 12 Απριλίου 2014 23:43

Στις… εξέδρες και όχι στο παρκέ ο Ντίνος Τσιτσώνης – Ένταση στις σχέσεις του με το Βαβέτση

Έκπληξη προκάλεσε σε πολλούς, το γεγονός ότι ο Ντίνος Τσιτσώνης, ένας από τους βασικούς και πιο έμπειρους παίκτες της Νικόπολης Πρέβεζας, δεν βρισκόταν στο παρκέ του ΔΑΚ Πρέβεζας στην αναμέτρηση με τον ΑΓΣ Ιωαννίνων, αλλά στις εξέδρες. Και αγωνιστικά μάλιστα η απουσία του ήταν αισθητή.

Τραυματισμός δεν υπήρξε, οπότε η αλήθεια «κρύβεται» αλλού. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρχε ένταση εδώ και αρκετό καιρό, ανάμεσα στους δύο άντρες, η οποία εκδηλώθηκε ανοικτά στα αποδυτήρια, μετά από αγώνα με το Καναλάκι, καθώς ο παίκτης δεν ενέκρινε χειρισμούς και συμπεριφορά του προπονητή του.

Ήταν κοινό μυστικό, όσο και εμφανές κατά τη διάρκεια των αγώνων της Νικόπολης, πως οι σχέσεις τους ήταν κάκιστες. Το «κλίμα» ήταν κακό, με αποτέλεσμα ο Τσιτσώνης να επιλέξει να μη πάρει μέρος στο ματς με τον ΑΓΣΙ, μεταφέροντας μάλιστα και τα παράπονά του στη διοίκηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Νικόπολη δε θα ταξιδέψει στον Αστακό για να παίξει με τον Αίολο, οπότε η αγωνιστική χρονιά ολοκληρώθηκε.

Ήδη έχει ξεκινήσει η συζήτηση για το πως θα γίνει ο σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά και πως θα προχωρήσει ο σύλλογος, με δεδομένο και τις αλλαγές που θα γίνουν στην Ά ΕΣΚΑΒΔΕ. Μέσα από τις διαδικασίες του ΔΣ της Νικόπολης θα παρθούν και οι αποφάσεις, ενώ προηγουμένως θα γίνει και ο αγωνιστικός απολογισμός για το τι πήγε καλά και τι όχι τη φετινή σεζόν.

13804724394 589b3ce2f5_b

Στο ΔΑΚ Πρέβεζας για να «τσεκάρει» τον ΑΓΣΙ βρέθηκε και ο προπονητής του Αίολου Αστακού, Μιχάλης Θάνος, ο οποίος δήλωνε μάλιστα ενθουσιασμένος από τον Μπάλλα.