Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 08 Φεβρουαρίου 2019 11:19

Μαγδαληνή Μπόχτη: “Καλή προπόνηση και καλή διατροφή πάνε μαζί...” (vid)

Στο πλαίσιο του νέου στρατηγικού project “Άλλαξε τη διατροφή σου, κέρδισε τη ζωή σου”, που έχει ξεκινήσει το διαιτολογικό γραφείο"Med Nutri" της κλινικής διαιτολόγου-διατροφολόγου Μαγδαληνής Μπόχτη (Λ. Ειρήνης και Αμβρακίας 10, Πρέβεζα), σε συνεργασία με το atpreveza.gr, με επίκεντρο την επιστημονική προσέγγιση της διατροφής, σας παρουσιάζουμε μία ενδιαφέρουσα και σύντομη ανάλυση, για μία μεγάλη ομάδα γονέων στην Πρέβεζα, που τα παιδιά τους ασχολούνται εντατικά με τον αθλητισμό ή απασχολούνται σε αθλητικές δραστηριότητες και έχουν απορίες για τη διατροφή των παιδιών.

Στο παρακάτω βίντεο η διαιτολόγος-διατροφολόγος Μαγδαληνή Μπόχτη, αναλύει μεταξύ άλλων:

IMG 8617

-Τη διασύνδεση των κατάλληλων τροφών με την ενέργεια που πρέπει να έχει ένα παιδί που αθλείται

-Τη σημασία των βιταμινών και των υγρών και ποιες είναι οι ομάδες τροφίμων που είναι απαραίτητες για ένα αθλούμενο παιδί

-Πως η διατροφή βοηθάει ένα παιδί να έχει καλύτερες αθλητικές επιδόσεις και παράλληλα να έχει ποιοτικότερη καθημερινότητα.

Άλλωστε όπως και η ίδια εξηγεί “Όσο καλύτερα τρεφόμαστε, τόσο καλύτερα ζούμε στην καθημερινότητά μας...”.

IMG 8616

 

Η κλινικός διαιτολόγος-διατροφολόγος Μαγδαληνή Μπόχτη είναι απόφοιτη του ΑΤΕΙ Σητείας και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου με εξειδίκευση στις διατροφικές διαταραχές.

Το διαιτολογικό γραφείο "Med Nutri" βρίσκεται στη Λ.Ειρήνης & Αμβρακίας 10 στο 2ο όροφο και λειτουργεί καθημερινά. (Δευτέρα και Τετάρτη απόγευμα με ραντεβού).

Τηλ./fax: 26820 25201 κινητό: 6950 399 555 e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Δείτε το βίντεο:

 

 

Πολυμέσα