Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 20 Μαϊος 2019 01:46

Πρέπει να δοθεί ένα τέλος στην ανακύκλωση αποτυχημένων συνταγών και μεθόδων (του Νίκου Ζαχαριά)

Γράφει ο Νίκος Ζαχαριάς

υποψήφιος Δήμαρχος

Νέο Ξεκίνημα
Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Δήμου Πάργας

Φίλες και φίλοι,

Η νέα και ανεξάρτητη δημοτική παράταξή μας ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ πρεσβεύει τη νέα πρόταση για το μέλλον του τόπου μας.

Μία πρόταση που αλλάζει την καθεστωτική αντίληψη που επικρατούσε μέχρι τώρα και μας κούρασε όλους, που φέρνει αλλαγή στη νοοτροπία αντιμετώπισης των καθημερινών προβλημάτων του πολίτη, στην φιλοσοφία παροχής υπηρεσιών προς τον δημότη, στην διατήρηση πολιτικών σκοπιμοτήτων προς εξυπηρέτηση «φίλων» και συμφερόντων.

Η νέα μας δημοτική παράταξη θα κάνει πράξη την χρηστή διοίκηση, την διαφάνεια στην διαχείριση του χρήματος των δημοτών, το νοικοκύρεμα που έχει ανάγκη ο τόπος μας και θα βάλει τέλος στα φαινόμενα διασπάθισης του δημοσίου χρήματος.

 

ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ:

  • Nα δώσουμε σε κάθε Δημοτική Ενότητα τα εφόδια που χρειάζεται για ν ’αναπτύξει τις δικές της ιδιαίτερες δυνατότητες.

  • Να δημιουργήσουμε μόνιμες ομάδες εργασίας, ανθρώπων με εξειδικευμένες γνώσεις, που θα «κυνηγούν» σε εθνικό κι ευρωπαϊκό επίπεδο – συστηματικά και αποτελεσματικά- κάθε δυνατότητα χρηματοδότησης έργων που θα αλλάξουν την εικόνα του Δήμου.

  • Να ενεργοποιήσουμε στο μέγιστο τις κοινωνικές δυνάμεις που «κρύβονται» στους πολιτιστικούς, κοινωνικούς, αθλητικούς και άλλους συλλόγους και φορείς του Δήμου , στηρίζοντας τις δράσεις τους και ενισχύοντας το «στίγμα» τους στην τοπική κοινωνία.

  • Να στηρίξουμε την υφιστάμενη τουριστική επιχειρηματικότητα συνδέοντάς την με την παραγωγή τοπικών αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων και την διοχέτευσή τους στην ντόπια αγορά.

 

Η αναγέννηση του Δήμου Πάργας είναι ευθύνη και υποχρέωση όλων μας απέναντι στον τόπο που αγαπάμε. Πρέπει να δοθεί ένα τέλος στην ανακύκλωση αποτυχημένων συνταγών και μεθόδων.

Αξίζει λοιπόν, να κάνει ο καθένας την υπέρβασή του και όλοι μαζί να αγωνιστούμε για την προοπτική ενός καλύτερου Δήμου.

Εμπιστευθείτε μας.

Έχουμε την γνώση αλλά και την θέληση να κάνουμε πραγματικότητα την νέα εποχή στον Δήμο μας.

Όλοι μαζί πάμε μπροστά και μπορούμε να δουλέψουμε και να συνεργαστούμε για τον Δήμο που ονειρευόμαστε.