Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 23 Ιουνίου 2019 12:41

Ισχυρό Κίνημα Αλλαγής, για να μην μπει η χώρα σε νέες περιπέτειες (του υποψήφιου βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Κώστα Κωνή)

Γράφει ο Κώστας Κωνής
Υποψήφιος βουλευτής Πρέβεζας με το Κίνημα Αλλαγής
Το Κίνημα Αλλαγής, δίνει διέξοδο στους πολίτες που απογοητεύτηκαν από τις ψεύτικες ελπίδες, που τους έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Διαμορφώνουμε Ισχυρό Κίνημα Αλλαγής, για να μην μπει η χώρα σε νέες περιπέτειες. Ζητάμε τη δύναμη να επιβάλλουμε τη δική μας πολιτική πρόταση.

Η αυτόνομη πορεία του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ είναι ο δρόμος που επιλέξαμε.

Ωστόσο οι περασμένες Ευρωεκλογές κατέδειξαν τα εξής δεδομένα:

Ο ΣΥΡΙΖΑ ηττήθηκε όχι μόνο ως κόμμα, αλλά κυρίως ως πολιτική πρακτική, ως μοντέλο διακυβέρνησης που έβαλε τη χώρα σε νέα κρίση, με καθεστωτικές παρεμβάσεις στα ΜΜΕ, στη Δικαιοσύνη αποθεώνοντας ταυτόχρονα τον κρατισμό. Κυρίως όμως ηττήθηκε η αλαζονική αντίληψη του ΣΥΡΙΖΑ για την εξουσία.

Η ΝΔ αναδείχθηκε πρώτη δύναμη με τη... χορηγία της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Τώρα πλέον ο βασικός στόχος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ είναι η ανασυγκρότηση του προοδευτικού χώρου. 

54727348 1919473778181763 2705924882192924672 n

H οριστική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ και της πολιτικής πρακτικής που ακολούθησε να γίνει μια και για πάντα παρελθόν. Θέλουμε να δώσουμε διέξοδο στους πολίτες που απογοητεύτηκαν από τις ψεύτικες ελπίδες, που τους έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Να έχουμε τη δύναμη την επόμενη μέρα να επιβάλουμε το πρόγραμμα μας απέναντι στη συντηρητική ατζέντα της ΝΔ με πολύ σημαντικά σημεία διαφοροποίησης. Να θέσουν ως βάση συζήτησης την προοδευτική ατζέντα του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ.

Είμαστε οι τελευταίοι που θα θέσουμε υπό αμφισβήτηση την ανάγκη για πολιτική σταθερότητα στον τόπο. Αυτό όμως δεν συνεπάγεται απαραίτητα κυβερνητική συνεργασία.

Και αυτό δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι θα ακολουθήσουμε το πρόγραμμα της ΝΔ. Και σε καμία περίπτωση δεν αντιλαμβανόμαστε το ρόλο μας ως συμπλήρωμα. Για αυτό ζητάμε τη δύναμη να επιβάλλουμε τη δική μας πολιτική πρόταση.

Ήρθε η ώρα να συνεννοηθούμε στα βασικά και μεγάλα θέματα

Μετά από 10 χρόνια κρίσης έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να συνεννοηθούμε όλοι στα μεγάλα: εθνικά θέματα και εξωτερική πολιτική, τα πρωτογενή πλεονάσματα στην Οικονομία, σε θέματα Παιδείας.

Να αποδείξουμε όλοι μαζί στην πράξη ότι είμαστε χρήσιμοι και ότι νοιαζόμαστε για τη χώρα μας.

Υπάρχει μεγάλη δεξαμενή πολιτών, που εκφράζεται μέσα από τον δικό μας πολιτικό χώρο και τώρα ενώνεται σε κλίμα συστράτευσης για τη μάχη της 7ης Ιουλίου που έχουμε μπροστά μας.

Ισχυρό ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ για να μην μπει η χώρα σε νέες περιπέτειες.

019ac6a1b6cd06f41f6881eb10829e88 Screenshot 20180317230440447 com.google.android.gm