Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 09 Ιουνίου 2012 11:54

Ο Χρήστος Κοντός, το www.atpreveza.gr και ο... Μπουμσόνγκ

Γράφει ο Παναγιώτης Τσόγκας

 

Σε ρυθμούς Euro «χορεύει» όλη η Ελλάδα από χθες και η Πρέβεζα, δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Πίτσες, μπύρες, φραπεδάκια, καλή παρέα και ποδοσφαιρική πανδαισία, αποτελούν τα καλύτερα «αντίδοτα» στην μιζέρια, το άγχος και τα προβλήματα, που μας φόρτωσε η οικονομική κρίση.

Το www.atpreveza.gr, θέλοντας να χαρίσει στο αναγνωστικό του κοινό «μυρωδιές», «εικόνες» και κλίμα από την Εθνική μας ομάδα στην Πολωνία, θα σας... μεταφέρει μέσω του εξαίρετου συνάδελφου Χρήστου Κοντού, τη «φωνή» της ΕΡΑ-ΣΠΟΡ, στο Euro και την Βαρσοβία, καθώς θα φιλοξενούμε τη γνώμη του, έπειτα από κάθε ματς της Εθνικής ομάδας.

Ο κ. Κοντός, σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, μας μετέφερε και συνομιλία που είχε με τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, ο οποίος βρίσκεται στην Πολωνία ως σχολιαστής της γαλλικής τηλεόρασης για το Euro.

Για το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, ο Γάλλος αμυντικός του «Τριφυλλιού» σχολίασε: «Δεν έχω κάνει καμία κουβέντα με την ομάδα μέχρι στιγμής. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά. Θα ήθελα να παραμείνω στον Παναθηναϊκό, αλλά αυτή τη στιγμή δεν ξέρουμε καν αν θα μείνει ο προπονητής και ποια θα είναι η κατάσταση που θα επικρατεί στην ομάδα».

Όταν ενημερώθηκε πως ο Ζεσουάλντο Φερέιρα, πιθανότατα θα μείνει στην ομάδα, ο Μπουμσόνγκ ανέφερε: «Αυτό είναι μία πολύ θετική εξέλιξη αν προχωρήσει. Ο κ. Φερέιρα είναι ένας εξαιρετικός προπονητής».

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα