Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2019 12:53

Καλώς ήρθατε στο “λακκουβιστάν” του Δήμου Πρέβεζας... (pics)

Είναι φορές που στο Δήμο Πρέβεζας αισθάνεσαι ως πολίτης ή καλύτερα δημότης πόλης... τριτοκοσμικής. Γιατί τέτοια είναι η εικόνα στην οδό Ανθέων στον οικισμό Νεοχώρι του Δήμου Πρέβεζας. Ένας δρόμος που χρησιμοποιούν εδώ και χρόνια δεκάδες οικογένειες είναι στην κατάσταση που βλέπετε στις φωτογραφίες.

Φρεάτια να δημιουργούν μικρά “ποτάμια” επί εβδομάδες (η ΔΕΥΑΠ πάντως ειδοποιήθηκε να επέμβει σήμερα στο σημείο), λακκούβες και λάκκοι που... σπάνε αμορτισέρ αυτοκινήτων και τα νεύρα των οικογενειαρχών που χρησιμοποιούν το δρόμο στο “κόκκινο”.

52445513 617661328704529 6891031252678213632 n

Σύμφωνα με πληροφορίες, την προσεχή Άνοιξη περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα οδοποιίας του Δήμου και η επισκευή και ασφαλτόστρωση του συγκεκριμένου δρόμου.

Προσφάτως στο δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Βαγγέλης Γιαννουλάτος, έκανε λόγο για κριτήρια προτεραιότητας που τηρούνται στην οδοποιία, πως τις αιτήσεις τις ελέγχουν οι υπηρεσίες κ.ο.κ.

Έχει περάσει μια βόλτα από τις περιοχές της πρωτεύουσας του Δήμου του ο κ. Γιαννουλάτος να δει με τα μάτια του τι συμβαίνει ή είναι απλώς... δουλειά των υπηρεσιών;

Γνωρίζει ο κ. Γιαννουλάτος ότι περιοχές του Δήμου του θυμίζουν τριτοκοσμικό Δήμο ή απολαμβάνει την “ασφάλεια” του γραφείου του;

Αν ικανοποιούν τέτοιες εικόνες τον κ. Γιαννουλάτο τότε ΟΚ, το λάθος είναι μάλλον όσων παραπονιούνται...

 

Παναγιώτης Τσόγκας