Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2019 12:07

7 χρόνια atpreveza.gr – Χρόνια μας πολλά βρε και να “σκάσουν οι οχτροί μας”...

Πότε πέρασαν 7 χρόνια ειλικρινά αδυνατώ να το συνειδητοποιήσω. Μερικά πράγματα μοιάζουν σαν χθες... Και στα γενέθλιά μας στο atpreveza.gr, η 1η Μαρτίου 2012 μας θυμίζει ότι στην πορεία άλλαξαν τόσα, μα τόσα πολλά στις ζωές μας, αλλά το κυρίαρχο είναι ένα. Ότι είμαστε εδώ, είμαστε δυνατοί και εξελισσόμαστε!

Δε χρειάζονται πολλά λόγια. Αυτά τα γενέθλια τα αφιερώνω στην οικογένειά μου, που με ανέχεται, σε όλους όσοι μας έχετε εμπιστευτεί και μας στηρίζετε, αλλά κυρίως τα αφιερώνω στους “οχτρούς μας”.

Γιατί μας δυναμώνουν, μας ατσαλώνουν και μας θυμίζουν από πού ξεκινήσαμε και που πρέπει να πάμε για να μην... “παρεκκλίνουμε τη διαδρομής...” και να είμαστε εδώ ως ανάχωμα για τους χαλάμε τη σούπα τους... Και στην... κουτάλα ορισμένοι από αυτούς διάολε είναι... άπιαστοι.

Το αφιερώνω στους γιαλαντζί πατριώτες, τους δήθεν εξυπηρετητές του συμφέροντος του Νομού Πρέβεζας, όλους εκείνους που πλέον είναι “ανεξάρτητοι”, όλους εκείνους που λένε “Έλληνες είμαστε όλοι” και μας “βαφτίζουν” πολιτικά, χωρίς καν να μας γνωρίζουν σε προσωπικό επίπεδο.

Όλους εκείνους που δαιμονοποιούν την πολιτική άποψη και την ορθή δημοσιογραφία, γιατί πολύ απλά ούτε η άποψη τους αρέσει ούτε η δημοσιογραφία.

Στα πιο ειδικά σημεία τώρα των γενεθλίων:

-Χρόνια μας πολλά γιατί το atpreveza.gr απέδειξε ότι είτε μας αρέσει είτε όχι τα ηλεκτρονικά media είναι το μέλλον στη δημοσιογραφία!

-Χρόνια μας πολλά γιατί το atpreveza.gr απέδειξε ότι αν λειτουργήσεις επαγγελματικά, θα σταθείς σε αυτό τον δύσκολο χώρο!

-Χρόνια μας πολλά γιατί το atpreveza.gr απέδειξε πως συνεργατικά σχήματα μεταξύ δημοσιογράφων είναι η λύση στον κλάδο μας!

-Χρόνια μας πολλά γιατί το atpreveza.gr είναι η απόδειξη πως μπορεί ο δημοσιογράφος να είναι απαλλαγμένος από εκδοτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα και μπορεί να μη λειτουργεί ως τσιράκι και “πιστό σκυλί”, όλων όσων χρησιμοποιούν τον Τύπο για να πουλήσουν παραγοντιλίκι. Και έχουμε αρκετούς τέτοιους στο χώρο μας...

Και επειδή εμένα μου αρέσει και να πολιτικοποιούμαι και να έχω πολιτική άποψη, ας ακούσουμε και λίγο αγαπημένη Μαίρη Δημητριάδη...

 

“Κι ο παροιμιώδης μέσος ανθρωπάκος,

κέρδος ποτέ μα από παθήματα χορτάτος,

που συνηθίζει στην κάθε βρωμιά,

αρκεί να έχει γεμάτο τον ντορβά κι επαναστάσεις στ’ όνειρά του αναζητεί,

τον έχω βαρεθεί”

 

 

Π.Τ.

 

 

Πολυμέσα