Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019 12:27

Η δικαίωση ενός ρεπορτάζ και τα “εγκεφαλικά” των “σκληρών” της Νέας Δημοκρατίας...

Γράφει ο Παναγιώτης Τσόγκας

IMG 9967

Ήταν Απρίλης του 2012, όταν σε ένα από τα πρώτα “μάχιμα” ρεπορτάζ του atpreveza.gr, από την έναρξη της λειτουργίας του (δείτε ΕΔΩ), είχαμε αναφερθεί στην αναγκαιότητα ολοκλήρωσης του Κλειστού Γυμναστηρίου του Φαναρίου στη θέση Αγία Τριάδα. Παραθέτουμε το φωτογραφικό υλικό και το “βίντεο” για να δούμε ακόμη μία φορά τι κατάσταση επικρατούσε τότε.

Κατά κάποιο τρόπο, η υλοποίηση αυτού του έργου αποτελεί δικαίωση και για την “πίεση” και της δικής μας ηλεκτρονικής εφημερίδας.

S1030017

Επειδή έπειτα από την ολοκλήρωση του έργου, όπως και στον αθλητισμό, η “νίκη” έχει πολλούς πατέρες, θα ήταν άδικο να μην αναφερθούμε στην προσπάθεια που είχε κάνει τότε και μέσα από το ρεπορτάζ μας, σύσσωμη η “οικογένεια” της Αθλητικής Ένωσης Καναλακίου, να μη ξεχαστεί το θέμα, να μην αφεθεί στην τύχη του.

Και το 2014 όντως ήταν ο Κώστας Μπάρκας, που με αφορμή και δικά μας δημοσιεύματα, αλλά και δική του έρευνα στα τότε Υπουργεία, είχε καταθέσει ερώτηση στη Βουλή (δείτε ΕΔΩ).

Και έφτασε η 8η Ιουνίου 2018 (δείτε ΕΔΩ), όταν μέσω του ΠΔΕ και με απόφαση του Αλέξη Χαρίτση, το όνειρο έγινε πραγματικότητα, αν και ήδη από το 2016 είχε προβλεφθεί η συνέχιση του έργου.

S1030013

Τα εγκαίνια όμως στο Καναλάκι προκάλεσαν και αρκετά “εγκεφαλικά” στους “σκληρούς” της Νέας Δημοκρατίας και εξηγούμε γιατί:

“Πώς να μην ευχαριστήσω λοιπόν,  δημόσια, αυτόν  τον άνθρωπο για τη βοήθειά του! Μια βοήθεια που μας την έχει προσφέρει απλόχερα  και σε άλλα θέματα του Δήμου μας...”, είπε ο Δήμαρχος Πάργας Αντώνης Νάστας για τον Αλέξη Χαρίτση. Ένα στέλεχος-Δήμαρχος της ΝΔ στο Νομό Πρέβεζας αναφέρθηκε με αυτά τα λόγια στην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ...

IMG 9972

“Να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και να ξέρετε ότι εμείς οι Ηπειρώτες δεν ξεχνάμε όποιον μας έχει βοηθήσει”, είπε ο υποψήφιος με τη στήριξη της ΝΔ Αλέξανδρος Καχριμάνης για έναν από τους Υπουργούς-πυλώνες της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, λίγο μάλιστα πριν από τις εθνικές εκλογές.

Θα πει κάποιος: Και τι ενδιαφέρουν όλα αυτά, έτσι θα πρέπει να κάνει το Κράτος και η Αυτοδιοίκηση, να συνεργάζονται ανεξαρτήτως κομμάτων και να φέρνουν αποτελέσματα.

IMG 9967

ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ. Αυτό είναι το λογικό και το ορθό. Γίνονταν όμως έτσι τα προηγούμενα χρόνια στο ελληνικό κράτος ή ο κάθε Δήμαρχος ή αυτοδιοικητικός κατέθετε την κομματική του ταυτότητα για να πει αν είναι “δικό μας παιδί” ή “όχι” και να λάβει χρηματοδοτήσεις;

Η απάντηση μάλλον είναι απλή...

 

 

Πολυμέσα

Έκθεση εικόνων