Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2013 11:50

Baby... loaded – Σε έναν καλύτερο κόσμο!

Γράφει ο Παναγιώτης Τσόγκας

 

Είναι στιγμές στη ζωή που νομίζεις ότι πράγματα στην καθημερινότητά μας είναι τόσο «μικρά», που μας κάνουν να χάνουμε τον δρόμο μας στη ζωή.

Οι καλοί φίλοι και αναγνώστες του www.atpreveza.gr Νικόλας Κουλιάτσης και Βάσω Τασιούλα, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς ήρθε στον κόσμο ένα πανέμορφο αγοράκι, το οποίο προστέθηκε -θεωρούμε- και στην «οικογένεια» του www.atpreveza.gr. Ολόψυχα ευχόμαστε να τους ζήσει!

Όταν συμβαίνουν τόσο χαρούμενα πράγματα, πραγματικά νομίζεις πως ο χρόνος σταματά για λίγο. Και ίσως έτσι να συμβαίνει.

Παράλληλα όμως γεμίζεις με ευθύνη.

Ευθύνη γιατί οι νέες αυτές ζωές, είναι υποχρέωση της γενιάς μας, να έρθουν σε ένα κόσμο καλύτερο. Σε ένα κόσμο που οι οικογένειες θα έχουν τα προς το ζην. Σε ένα κόσμο με δημόσια, δωρέαν παιδεία και υγεία για τα παιδιά όλων. Σε έναν κόσμο που δεν θα «θεριεύει» ο φασισμός, όπως γίνεται σήμερα, μέρα με την ημέρα. Σε έναν κόσμο που θα είναι «χτισμένος» για τους ανθρώπους και role-model (=πρότυπο), θα είναι εκείνος που δουλεύει, μορφώνεται και προοδεύει και όχι εκείνος που τα... αρπάζει, θα είναι εκείνος που το μυαλό του είναι «όμορφο» και όχι εκείνος που μπορεί να... κοπανήσει καλύτερα. Σε έναν κόσμο... για τον άνθρωπο και την ανθρωπιά.

Σε έναν κόσμο όπου, όπως ανέφερε και ένα σύνθημα ταραγμένων ημερών: «... ήρθε η ώρα για τις δικές μας μέρες». Για τα παιδιά λοιπόν... Ας το σκεφτούμε καλά.

 

 

Το φασισμό τον νικά η ζωή – Τη δημοκρατία τη φέρνει η εργασία

 

 

Σχετικά Άρθρα