Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 14 Απριλίου 2014 16:58

Καλή εκλογική τύχη σε έναν φίλο και «συντάκτη» του atpreveza (photo+vid)

Γράφει ο Παναγιώτης Τσόγκας

 

Επειδή αυτοδιοικητικές εκλογές διεξάγονται πανελλαδικά και όχι μόνο στα στενά όρια της Πρέβεζας, θα ήθελα μέσα από το www.atpreveza.gr, να ευχηθώ καλή τύχη σε ένα φίλο, που τίμησε και με το γραπτό του την ιστοσελίδα μας.

Είναι ο επικεφαλής της Ριζοσπαστικής Αριστερής Κίνησης Παλαιού Φαλήρου, Κώστας Μερκουράκης, ο οποίος δοκιμάζει τις δυνάμεις του σε μία περιοχή της Αθήνας που «καίει».

Με τον Κώστα, οι «μάχες» που δίναμε ήταν... επικές, καθώς ιδεολογικοπολιτικά διαφέρουμε. Όχι πολύ, αλλά διαφέρουμε. Παρ' όλα αυτά σε ένα κατά γενική ομολογία «σάπιο» πολιτικό σκηνικό η υποψηφιότητά του μοιάζει «όαση». Πολύ απλά γιατί είναι ένας από εμάς... Και μακάρι οι παλαιοφαληριώτες να τον τιμήσουν με την ψήφο τους.

Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των προγραμματικών αξόνων του συνδυασμού του, παρουσία και του βουλευτή Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Μπάρκα.

Καλή τύχη στο φίλο Κώστα Μερκουράκη.

mparkas

Την εκδήλωση χαιρέτισαν επίσης οι: Χαρά Καφαντάρη (βουλευτής Β’ Αθήνας), Δημήτρης Παπαδημούλης (βουλευτής Β’ Αθήνας), Παναγιώτης Κουρουμπλής (βουλευτής Β’ Αθήνας), Νάντια Βαλαβάνη (βουλευτής Β’ Αθήνας) και οι Άκης Μπαδογιάννης (ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ), Γιάννης Τόλιος (ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ), Γιάννης Μπασκόζος (ΠΓ ΣΥΡΙΖΑ) και ο δημοτικός σύμβουλος της Αριστεράς στο Παλαιό Φάληρο Στέλιος, Βαλλέτας.

Χαιρετισμό απέστειλε και η υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, ενώ παρευρέθηκε και ο κύριος Γ. Βαρουφάκης.

Παραθέτουμε το σχετικό βίντεο με τις ομιλίες του Κώστα Μερκουράκη και του Κώστα Μπάρκα:

 

 

Σχετικά Άρθρα