Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 12 Μαϊος 2014 17:04

Λακκούβα... διετίας σε χωριό του Δήμου Πρέβεζας!

Πλησιάζουν οι εκλογές και οι υποψήφιοι προεκλογικά, ετοιμάζουν τα επιχειρήματά τους. Ο «Καλλικράτης», έχει δημιουργήσει ένα διευρυμένο Δήμο Πρέβεζας. Είναι αρκετά τα μικρά χωριουδάκια, που αποτελούν πλέον κομμάτι του ενιαίου Δήμου Πρέβεζας.

Σε ένα από αυτά, στις Εκκλησιές της Δ.Ε. Ζαλόγγου π.χ., ο μοναδικός δρόμος που οδηγεί στο χωριό έχει υποστεί καθίζηση εδώ και δύο χρόνια, στο σημείο που βλέπετε στη φωτογραφία. Η λακκούβα που έχει σχηματιστεί είναι διετίας. Τα αυτοκίνητα περνούν, ωστόσο τα αμορτισέρ τους... δοκιμάζονται και ορισμένα «βρίσκουν» και λίγο στο κάτω μέρος τους. Λεπτομέρειες θα μου πείτε... Εδώ γίνεται της... κακομοίρας με τις λακκούβες μέσα στην πόλη της Πρέβεζας και εμείς θα κοιτάξουμε ένα μικρό χωριό που έχει μόλις 110 ψήφους;

Είναι λογικό να υπάρχει προτεραιότητα στην κάλυψη των αναγκών των δημοτών. Ωστόσο τα τελευταία δύο χρόνια αυτή η λακκούβα στις «μικρές» Εκκλησιές, μένει να θυμίζει μία συγκεκριμένη νοοτροπία των δημοτικών αρχών, όχι μόνο στην Πρέβεζα, αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα.

Μια νοοτροπία που επιτάσσει πως όποιος δε φωνάζει σε ένα Δήμο, είναι σαν να μην υπάρχει...

 

Παναγιώτης Τσόγκας



Σχετικά Άρθρα